tirsdag 15. november 2011

Jeg beundrer Marianne - vinner av min pebbles-konkurranse

Fristen for å delta i min pebbles-konkurranse var i 13.11.11 kl 18.00. Jeg la rett etterpå ut de to trekningsvinnerene som får hver sin lille scrappepakke i posten. I tillegg lovte jeg å kåre det flotteste bidraget som får min egen lille utmerkelse "Jeg beundrer", sammen med 14 valgfrie ord/tekster som jeg lager som pebbles-ark.

Å skulle plukke ut kun ett bidrag av alle disse fantastisk flotte bidragene som har kommet inn, er nesten en umulig oppgave. Mange av de har jeg sett på og beundret opptil flere ganger og de er til stor inspirasjon for meg. Men litt av poenget med denne prisen og konkurransen er jo å kun kåre en vinner. Etter flere vurderinger og virkelig beinhard kamp om seieren her, har jeg bestemt meg. Men først litt informasjon om selve prisen min...

Jeg har laget meg en egen liten "hederspris" som jeg deler ut når jeg kommer over noe på en blogg som virkelig fortjener det. Min lille "hederspris" har jeg kalt for "Jeg beundrer" og det følger med en egen liten banner som bloggen pyntes med.

Den jeg til slutt plukket ut, er som overskriften i dette innlegget sier, Marianne! Jeg synes denne kalenderen var så utrolig flott laget med haugevis av nydelige detaljer. Jeg synes den ble ekstra fin i rødt, som for meg er den ultimate julefargen. I tillegg må jeg si at den herlige knappe-snømannen sjarmerte meg skikkelig og den lille pakken på toppen av kalenderen var utrolig herlig! Den som blir eier av en slik kalender er jammen meg heldig!
Så Marianne, denne nydelige kalenderen fortjener virkelig denne utmerkelsen fra meg. Takk for å ha gitt meg julestemning med det du har laget og takk for fantastisk inspirasjon!

Denne banneren kan du ta med deg i bloggen din dersom du har lyst. Det er et lite bevis på at jeg virkelig beundrer deg!

I tillegg må du tenke ut 14 ord eller småtekster du vil at jeg skal lage til deg som pebbles. Jeg tar kontakt med deg på scrapping.no vedrørende dette, slik at vi kan avtale det praktiske.

2 kommentarer:

Marianne sa...

tuller du??!! Dette er jo så utrolig morsomt. Jeg vinner jo aldri - og da er det helt wow å få en slik en med noe jeg har laget!
Tusen takk og tusen takk for alle de flotte pebbelsene du lager!! De blir jo det lille ekstra:-D
Kommer til å leve lenge på dette:-)

Marit sa...

Synes også denne kalenderen var råflott. Så forseggjort. Til og med papir i skuffene:) Gratulerer til Marianne fra meg også...og jeg skjønner jeg må handle og printe pebbles jeg også:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin