fredag 14. september 2007

Arbeid for Papir i hjertet

Det er sjelden jeg føler meg som en travel person, men det har jeg gjort de siste dagene. Arbeidsdagene har vært fulle av tertialrapportering og kveldene har vært fulle av arbeid for Papir i hjertet. Jeg fikk en forespørsel fra Mona for noen dager tilbake, om jeg kaskje kunne tenke meg å hjelpe dem litt med å oppdatere nettbutikken når nye varer kom inn. Jeg kunne ikke si nei til dette og slo til ganske fort. Så i helga som var hadde vi opplæring over telefonen og på søndag var jeg godt i gang med jobbing. Det har tat mye mer tid enn jeg trodde og denne uka har jeg sittet opptatt med denne hver eneste kveld. Jeg hadde aldri trodd at dette skulle ta så mye tid, så jeg har virkelig fått opp øynene for at det å drive nettbutikk kan være enormt mye jobb. Jeg har også fått noe mer jeg skal legge inn, men det er jeg heldigvis straks ferdig med nå. Selvsom det er mye jobb, er det veldig gøy også. Ulempen er at jeg blir veldig godt kjent med produktene og oppdager hvor mye lekkert som kommer inn de kommende ukene…

Det har egentlig blitt lite scrapping på meg de siste dagene også. Jeg er jo fortsatt med i Scrappekrigen da, er veldig fornøyd med akkurat det. Foreløpig har det bare vært en avgjørende utstemming, så jeg har vært forholdsvis ofte sikret plass videre. Men nå tetner det seg til i teten.og det er så mange flinke folk i min gruppe at jeg venter på å ryke ut hvert øyeblikk. Jeg er godt fornøyd med min LO denne uken da, det er jo det viktigste. Enn så lenge får jeg legge ut bilde av forrige ukes LO. Da lagde jeg denne her etter en scraplift-oppgave.

1 kommentar:

Lene S sa...

Så spennende da, om enn litt travelt, å jobbe litt for Papir i Hjertet. (Kan forstå at det er liten ulempe å bli for godt kjent med varene...sikkert iiingen fristelser der i det hele tatt ;o))

Veldig kul layout du har lagt også! Likte tekstremsene med småbilder på.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin