mandag 22. oktober 2007

Messestas på Papir i hjertet

Messa var som nevnt helt fantastisk! Og som sikkert alle har forstått er Papir i hjertet min store favoritt butikk. Derfor hadde jeg og Renate (Ullpurka) planlagt å vise butikken at vi setter litt ekstra pris på dem! På forhånd hadde jeg laget navnlapper som ble sendt til butikken med beskjed om at de skulle ha dem på seg på messa. Renate og jeg hadde også hver vår lapp. Vi hadde også ordnet med en blomst til dem, i tillegg hadde vi med kake og vafler. Alt sammen til ære for Mona og hennes medhjelpere. Det ble veldig vellykket også. Damene hos Papir i hjertet hadde det selvsagt travelt, men vi andre storkoste oss i sofakroken med både kake og kaffe. Fy søren, så koselig det var! Og så mange tøffe jenter som kom bort og hilste på oss der også. Det var så koselig, snakk om at skravle går lett oss scrappere imellom. Så takk alle sammen for å ha gjort messa så fantastisk!

I tillegg hadde Papir i hjertet tatt med en av LO'ene mine og hadde plassert i sofakroken. Det var utrolig hyggelig, koselig at Timmy også var på plass på messa!8 kommentarer:

Lene S sa...

He he! De navneskiltene var kjempekule! Og standen til Papir i hjertet var virkelig superkoselig! (Og det samme var innehaveren! :o)

Det var en kjempekul måte å vise henne at dere setter så stor pris på butikken:o)

ullpurka sa...

Hei vennen.

Moro med bilder av både handel og kos du har lagt ut. Koste meg masse denne gangen, mye fordi jeg nå traff deg og mange andre nydelige scrappedamer, men og fordi vi hadde laget i stad moro for PIH.

Klem

aksh sa...

Hallo Takk for at du og ullpurka gjorde denne sofakroken til et koselig sted å treffes ...det var så hyggelig å hilse på deg Kristin..
og så mange flotte bilder du har tatt også...og ikke minst en flott blogg du har
klem

Linn Kristin Stølan sa...

så koselig det så ut som dere hadde det! Rakk dessverre ikke så mye kos og prating, jeg. Skulle gjerne snakket mye mer med deg, også - men håper det byr seg flere anledninger! Fikk i alle fall shoppet litt (mest hos Papir i hjerte, ja), og hilst på mange hyggelige damer.

Salte sa...

En virkelig koselig krok dere hadde ordnet til på messa! Flott banner og navnskilt du har laget for Papir i hjertet også. Også må jeg si at du så utrolig frisk og livsglad ut i helgen. Hyggelig å treffe deg igjen. Lenge siden sist!

Monica sa...

Wow! Så koselig dere hadde gjort det da. Kom meg aldri til messen i det hele tatt jeg. Kanskje neste gang.
Men du...du har blitt tagget, ta en titt i bloggen min :)
Klem

tessa'en sa...

å så koslig det ser ut som detre har hatt det!!

Lise Mariann sa...

Åh, så koselig det ser ut som dere hadde det. Skulle ønske jeg også en eller annen gang hadde kommet meg på messe der nede! :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin