tirsdag 11. mars 2008

Mitt første bidrag i Scrappeligaen

Da er avstemningen for første runde av Scrappeligaen på scrapping.no over og med dette bidraget ble jeg nr 3 i min gruppe. Oppgaven denne uken var en scraplift og jeg var egentlig ikke særlig fornøyd med denne LO'en. Men jeg har fått så mye skryt av den og når den atpå til ble nr 3, må det være noe ved den jeg ikke selv klarer å se. Men gøy er det. Denne ukes oppgave er jeg alt ferdig med, det gikk unna.

Materialliste for denne LO'en finnes her:
Papir i hjertet - galleri


3 kommentarer:

Aquarell sa...

Den er et skikkelig sjarmtroll, den katten din. Flott side, og gratulerer med 3.plassen.:D

Anne sa...

Tusen takk for hilsen i bloggen min. Jeg var sikker på at du skulle stikke av med hele ledelsen av ligaen. Du lager noen utrolig flotte sider med din elkede Timmy. Dette må da være den mest scrappede katten jeg vet om.
Takk for laget denne runden...gleder meg til neste oppgave men slten med finlaoppgaven til krigen.Tenkte at jeg måtte få ferdig den først. Ser jo at du allerede er ferdig. Du er jo en skikkelig reser. I og med at det ikke kommer noe oppgave før på mandag alikevel så er det jo ingen hast med å få dem ferdige så lenge før fristen.

Ønkser deg en videre fin uke.

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Oj, denne har jeg ikke sett før, men fy flate for et kunstverk den var! Utrolig stilig LO, Kristin!! Digger pynten, oppsettet og blandingen av former :D

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin