søndag 26. oktober 2008

En deilig helg og effektiv søndag + DT-bidrag

Vips, for en helg som har gått i ekstremt ekspressfart. Det er utrolig at det går an, og atpå til fikk vi jo en time "ekstra" i forbindelse med klokkestillinga i natt.

Fredag ble en rolig kveld her hjemme, med litt klesvask + husvask før min mann kom hjem og vi lagde litt enkel mat + var TV-slaver utover kvelden. I går, lørdag, våknet vi grytidlig....stuptrøtte, men umulig å få sove. Vel, vi kom oss nå tidlig ut på en bitteliten shopping runde, fikk handlet et par julegaver, liftgardin til kjøkkenet (samme som jeg har på jobb forsåvidt, men jeg synes den er så fin) og litt annet småtteri. Etter det forsvant dagen i en fei. Jeg utrettet ikke så fryktelig mye fornuftig, annet enn at jeg var en liten tur borte hos moren min. Hun har nemlig årlig juleverksted for 2 barn av noen bekjente av dem. Det er vel ikke så mye relatert til jul de pusler med, men de lager en del fine gaver iallfall. Og siden jeg jo er min morsn "lille barn", så måtte jeg også lage noe selvsagt. Malte et par nissejenter (egentlig engler), samt 2 andre nisser. Det er evigheter siden jeg har drevet med slike ting, men neste år lurer jeg på om jeg skal slenge meg på på juleverkstedet hele dagen (det tror jeg moren min ville bli veldig glad for iallfall).

I dag har dagen gått ennå raskere, men jeg har da fått utrettet noe iallfall... Jeg har bakt brød, jeg har vasket vinduer i 2.etasje og jeg har vasket klær (og fått tørket dem ute). Min mann har ordnet med ved for vinteren, samt skiftet dekk på den nyeste bilen vår, så nå er vi klar for kulde og snø. Jeg gleder meg jo litt til det jeg...som alltid... Julebrusen er i hus, jeg er alt i gang med å tenke ut hva slags småkakerjeg skal lage og bildene til julekortene er nå akkurat printet ut. Joda, julen kan godt komme snart det. Det er jo under 2 mnd igjen nå...

Til slutt, her er noen av LO'ene jeg har laget for Papir i Hjertet i oktober. Det ligger ennå noen til i galleriet, men dette er iallfall noen av dem. Jeg har hatt en produktiv måned, men innser nå at jeg må la bildene mine ligge litt og virkelig komme i gang med julekortene. Men det skal nok gå fint, det er jo gøy det også.

Enn så lenge, nyt søndagen videre og husk at det snart er jul...
2 kommentarer:

VyanMica sa...

wow!!! nydelige LOer <3 En fryd å komme på besøk her :D Håper du får en kjempefin uke kristin. klem VyanMica

Salte sa...

Herlige layouts Kristin! Gleder me til å se deg igjen, om et par helger!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin