lørdag 22. november 2008

DT-bidrag for November

I Papir i Hjertet sitt november-galleri finnes utrolig mange lekre LO'er denne gangen. En av de jeg har laget er denne av Timmy som lager sitt eget julekort. Han var så søt der han ble nysgjerrig på hva jeg puslet med, og dermed skulle han ha sin egen dorull og lage julekort av. Resultatet er tatt vare på på denne LO'en er. Ble det ikke fint?



Dagen i dag har gått enormt fort. Har vært en snartur på julemesse i Hokksund med min mor, spilt litt på vår nyinvestering (Playstation 3...ja, jeg er barnslig når det gjelder slike ting og synes Playstation er gøy) og ikke minst har vi spist nydelig pinnekjøtt. Nå venter jeg på at fotballkampen til mannen er over, så får vi se hva vi finner på resten av kvelden. Tipper det er en pus som gjerne vil ha litt oppmerksomhet også...

3 kommentarer:

Kirkerotta sa...

Utrolig flotte bilder av Timmy som vanlig! Har jo pus selv, men syns det er vanskelig å få til skikkelig bra bilder. Tror Timmy må være veldig fotogen og du en kjempe flink fotograf!

Syns du lager så masse fint, finner alltid masse inspirasjon i bloggen din. Og så digger jeg musikksmaken din! (Metallica)

Du ha derfor fått en award fra meg som ligger i bloggen min!

God helg!

Renate sa...

Herlig LO og så kreativt med den dorullen!!

Ligger noe å venter på deg i min blog.

Klem

Elizabeth sa...

Hei Kristin. Det var koselig å hilse på deg i dag. Verden er veldig liten. Herlig lo av lille timmy! Julestemningen stiger her...Vi sees igjen sånn plutselig:)Enten i jobb eller scrappesammenhent. Lykke til med tta:) Hilsen Elizabeth

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin