onsdag 3. desember 2008

Jeg er videre i Scrappekrigen!

Da er det klart, jeg er videre i scrappekrigen! Og ikke nok med det, jeg vant faktisk denne runden også. Og det er jo litt ekstra stas nå som det tetter seg til. Opprinnelig var det 110 deltakere, denne runden var det 12 og nå er vi bare 10 stykker igjen før neste runde. Jeg hadde aldri ventet å komme så langt, så jeg er litt stolt av meg selv.

Oppgaven var å lage en LO med max 2 farger kartong og max 3 typer mønsterark. På denne LO'en her har jeg faktisk brukt bare hvit og mørk brun. Alt av farge på den har jeg farget med glimmer mist, maling eller stempelpute, for det var nemlig lov.

Jeg var fryktelig i tvil på forhånd om denne LO'en ble for simpel og rar, eller om den faktisk ble ok. Jeg var usikker på om jeg i det hele tatt skulle sende den inn... Men det er jeg altså glad jeg gjorde, for den fikk jo flest stemmer.

Bildet er tatt i Praha og er av meg og mannen min, skikkelig turister i byen. Bildet tok vi selv i folkemengden.

5 kommentarer:

Line sa...

Det var en virkelig nyydelig LO!

Salte sa...

Gratulerer Kristin!! Jeg heier på deg :)

Elizabeth sa...

WOW, Kristin! Den LOen der var bare nydelig <3 Rett og slett nydelig!! Forstår godt at du fekk maaange stemmer på den :D Du er veldig kreativ syns eg :)

Anne Lise sa...

Så mye fint du har her. Fin LO fra Praha. Var nettopp i Praha vi og :)

Anonym sa...

Tøff bakgrunn! Likte det du har gjort der. Satt og funderte på om det var ferdig mønsterark eller om du hadde laget det selv, så måtte lese teksten skikkelig ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin