søndag 22. mars 2009

Herlig med messe og treff!

Du og du så herlig det er med både messe og treff! For et fantastisk miljø scrappemiljøet er! Dagen i går startet med scrappemesse på Exporama. Desverre var det ekstramt mye folk der, så det ble få muligheter til å få sett så mye. Men jeg fikk shoppet litt, mest hos Papir i Hjertet selvsagt. Utrolig hyggelig var det også å se noen av damene fra Hjertelaget, og ikke minst hilse på Carrin for første gang. Gleder meg utrolig til designtreff-helgen vi skal ha i juni!

Dagen fortsatte etterpå mes scrappetreff. Tusen takk til Kristin som stiller lokaler til disposisjon og ikke minst tusen takk for at jeg fikk være med. Det er første gangen jeg har vært på Minneriket-treff, men jeg håper det ikke blir siste gangen. Godt plassert med et kjent menneske ved siden av meg, var det ikke så skummelt som jeg hadde fryktet... For en utrolig herlig gjeng med damer og ikke minst kjempehyggelig å hilse på alle sammen! Så takk til alle som gjorde dette så bra!

Bittelitt kaos på plassen mellom Monica og meg...

Jeg fikk laget en god del i går også. 3 LO'er, 2 kort og en ramme er slett ikke dårlig synes jeg. Noe ble jeg mer fornøyd med enn annet, men enn så lenge må det meste være en vel bevart hemmelighet. LO'ene mine publiseres i April-galleriet til Papir i Hjertet når den tid kommer... Enn så lenge kan dette hurtig-kortet være en liten smakebit...
I dag har det vært en enormt sløv dag. Er trøtt og sliten etter at det ble litt sent i går. Har fått vasket litt klær osv, men scrappesakene orker jeg ikke tanken på å pakke ut dem riktig ennå... Men jeg burde kanskje få det på plassen sin. Føler at jeg har stor scrappelyst om dagen og har veldig lyst til å sitte i timesvis og pusle med denne fantastiske hobbyen. Lysten ble ikke akkurat mindre etter å ha ryddet litt sammes med moren min i hennes hobbysaker og fått med meg noe snacks derfra som måååå prøves.
I morgen skal jeg forøvig klippe meg. Etter å ha spart til litt mer hårlengde i flere år føler jeg meg klar for å kanskje gjøre noe drastisk igjen. Sånne ting kommer helt an på humøret og dagsformen, så jeg er spent på hva jeg ender opp med i morgen.
Til slutt legger jeg ved noe småtteri jeg har laget for Papir i Hjertet for mars, det var utrolig gøy å dekorere disse boksene!
7 kommentarer:

Anne Kristine sa...

Så koselig å treffe deg igår..synd det ble så kort...måtte ha meg litt mat og så var jeg med på Linda sitt kurs...og så hjem....tiden gikk så altfor fort....men så moro å treffe folk og ikke minst shoppe litt :o)
Gleder meg til juni...da treffes vi igjen.
klem Anne

Carrin sa...

Kjempehyggelig å treffe deg!!! Og ja, gleder meg allerede til i juni jeg da! :)

Monica sa...

Takk for igår snuppa, var kjempekoselig å ha deg med på treff. Håper det ikke blir så lenge til neste gang vi sees. Stor klem fra meg

skaubytrollet sa...

Så flotte ting du har tryllet frem :)

Syns jeg så vidt så deg inne på messa :P

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Oj, der så det trangt ut om saligheta!! Men tipper at dere koste dere masse på treffet allikevel! Jeg så deg forresten på messa på lørdag, men da sto jeg i en kø jeg ikke hadde så lyst til å hoppe ut av, hihi, og jeg så deg ikke igjen senere heller. Det var mye folk og trangt om plassen der også!

Lekre prosjekter du har lagt ut i innlegget her, og jeg falt pladask for kattepus-kortet *smelt*

mo9ca sa...

Hei Kristin!
Jeg koste meg også storveis på treffet, og messa da selvsagt :)
Hadde en herlig helg på østlandet, og gleder meg alt til neste gang sjangsen byr seg. Håper å treffe deg da også :)

Ha en super uke!
*klem*

HEIMLAGA sa...

Å heledussen så mye fint *kadunk* ♥ Så produktiv du er :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin