torsdag 1. oktober 2009

En bitteliten oppdatering

Jeg svikter i grunn bloggen min totalt om dagen. Joda, det kommer et og annet innlegg innimellom, men det er generelt altfor dårlig. Men sånne ting går vel i bølger, gjør det ikke? Føler at dagene går i ett om dagen, så bloggen blir ikke akkurat prioritert. Det er hektisk på jobb, og kveldene hjemme går fort. Nok å fylle tiden med med andre ord.

Jeg er med i Scrappekrigen på scrapping.no. Synes det er en ypperlig måte å få scrappet litt andre ting enn man vanligvis gjør. For et par runder siden var oppgaven å lage en vintage-LO. Mitt bidrag var dette her, med bilde av min mormor. Jeg storkoste meg virkelig med å lage den. Materialliste for den finner du i galleriet til Papir i Hjertet.


Jeg har dyppet blomstene i rødvin for å få mer effekt på dem, dette gir de et slitt rosa preg. Har også brukt perleswirls fra Prima.

Noen av blomstene, og blondebåndet, er dypper i kaffe for å gi brunt slitt preg. Kantene er punchet ut med Martha Stewart-punch og distresset litt.Her har jeg brukt flere lag oppå hverandre. Har også embosset med et gammelt tekst-stempel.


Denne rammen dekorerte jeg før messen for et par helger siden. Fikk masse skryt av den, og den var utrolig morsom å lage. Disse rammene fra Fancy Pants er utrolig flotte gaver.Vel, det var atter en kjapp og liten oppdatering....

1 kommentar:

Kristine sa...

Wow så flotte disse her var! <3
Alle de små fine detaljene!
Kjempe nydelig <3

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin