mandag 22. februar 2010

LO'er og kort og Lille-Pus - del 6

Her er siste bidrag fra meg, både til Papir i Hjertet og laget sånn ellers.  Må innrømme at jeg har forelsket meg helt i Spellbinder-diesene mine, så de brukes mye om dagen til mye jeg lager...

Denne LO'en er laget etter en utfordring på Hjertelaget. LO'en er om Timmy og vår kjærlighet for han.


Her har jeg scrappet Lille-Pus for første gang.

Enkelt kort laget i sarte farger. Har brukt Spellbinder-dies til borden nederst og ovalene.

Dette kortet er laget til min kusine som har bursdag neste uke.

Og ennå et kort hvor jeg måtte teste Spellbinderene.


Når det gjelder Lille-Pus har det i dag vært 2 ekle episoder hjemme her med både knurring og mer eller mindre slossing.  Mulig det er normalt for puser som holder på å bli kjent med hverandre, men vi synes det er ekkelt. Første episode var i morges hvor Lille-Pus knurret som en hund mot Timmy.  Jeg holdt de derfor adskilt mens vi var på jobb.  Når vi kom hjem ble de glad for å se hverandre og lekte veldig, før de plutselig begynte å mer eller mindre sloss.  Veldig usikker på hvordan vi skal gripe an dette her, men vi får bare se hva som skjer videre tror jeg.

5 kommentarer:

Heidi sa...

Jeg er ikke noen kattekjenner, men de fleste dyr klarer jo å finne fram til en rangordning etterhvert. Selv om det nok er lettere blant feks. hunder enn katter. Katter er jo så selvstendige i utgangspunktet.

Men det er iallefall helt sikkert at kattene er heldige som er/bor hos dere! :o)

Jannicke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jannicke sa...

Jeg tror nok de finner ut av det på et vis av seg selv. Det kan være de trenger litt tid, men om de blir veldig aggressive kan du jo vurdere å bruke feliway (det er beroligende, naturlige luktstoffer).

Våre to hadde også en litt aggressiv periode da de ble introdusert til hverandre, men det fant ut av rangordningen sin ganske raskt (førstepus vant, men vi har to jentepuser). Selv om de fortsatt ikke er bestevenner, så lever de helt fint sammen nå. Lykke til videre med Lillepus!

Kristine sa...

Så utrolig masse fint du har laget :) DU er veldig flink :)
Ha en flott dag :)

Maren sa...

Fantastiske layouter og kort du har laget Kristin! Jeg nyter detaljene dine, det er så mye flott inspirasjon å finne her altså!!

Høres litt skummelt ut at de nærmest sloss ja, håper det går seg til!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin