lørdag 6. mars 2010

Kakestykkekort

Er du usikker på hva slags bursdagkort du vil lage, eller mangler du en innpakning til en liten gave du vil gi bort? Da er kanskje et kakestykkekort tingen å satse på. Kortet er enkelt å lage og krever ikke så mye dekorering.

Dette kakestykket er 8 cm langt og 4 cm høyt. Det er tegnet av og klippet ut etter malen nedenfor. Det er brettet sammen og kantene er farget med Cat's Eye stempelpute. Deretter er litt Crackle Paint påført. Blomstene er fra Petaloo og bradsen i midten er en av mine favoritter.


For å få det hele til å se ut som et kakestykke, har jeg brukt Snow Writer for å lage "glasur" på toppen. Uten å ha testet det, vil jeg anta at Liquid Pearls også kan brukes. Eventuelt kan man bruke halvperler også.


På siden valgte jeg å lime på små bokstavstickers, samt chipboard farget med Glimmer Mist i fargen Coffee Shop. Blomstene brukt her er fra Prima. Et lite tips for å få klistremerker til å sitte bedre fast, er å ha en tynn hinne med Multi-Medium over. Dette forsegler det hele og gjør at ikke klistremerkene faller sitter ennå bedre.


Baksiden av dette kortet er til å åpne. Dersom man vil putte noe inni kortet er det altså mulighet for det.  Dersom man ikke har det behovet, kan man bare lime den sammen.


Kortet kan fint romme et lite smykke eller liknende.Her er malen på kortet.  Dersom man printer ut malen som den er, blir kortet i den størrelsen jeg har laget. Kortet kan selvsagt forstørres dersom det er ønskelig. Og dersom du vil gjøre en annen vri, kan du også lage om dette til et ostekort.

Fullstendig materialliste for mitt kakestykkekort finnes i galleriet til Papir i Hjertet. Der ligger også en annen versjon av dette kortet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint det var. :)

Miss StampAlot sa...

Heisann Kristin =) åy så stilig dette kakestykket var..

knalltøfft og kreativt, måtte ta en snikerunde i bloggen din, wow så mye lekkert du lager..

her må jeg bare legge meg til som følger.. gleder meg til å følge med videre =)
ta gjerne en titt hos meg, er ganske ny i faget, begynte med dette i sommer..

klem fra Marielle

Grethebella sa...

Det er så kult det kakestykket, og du har laget et flott et.
Skikkeig delikat.

Ser jeg deg på Skitreffet?

Klem Grethe

Linda W sa...

kjempeflott, for en ide. Takk for at du deler den. Ska abselutt prøve ein gang.
ha en fin kveld, klem:)

Monica sa...

Så herlig kort, jeg har fremdeles ikke fått prøve meg på dette, har jo blitt inspirert av deg tidligere. Takk for at du deler og inspirerer :) Klem

Marit sa...

Så morsomt med kakestykkekort. Jeg har kikket på de mange ganger, men aldri kommet så langt at jeg har laget selv. Kanskje jeg burde få satt meg ned en dag og bare gjøre det:)

Jeg er også sikker på at Lucy har det bra hos dere. Jeg hadde også en hunnkatt en gang som plutselig kunne begynne å bite og sparke når vi koste. jeg kylte henne bortover gulvet, sikkert ikke pent, men måtte bare lære henne at slik oppførsel ikke ble tolerert. Hun sluttet med det i forhold til meg, men advarte alle fremmede med at hun kunne gjøre slik. Uansett..hun var en veldig fasinerende katt. Smart, veldig stort jaktinstinkt...jeg ville aldri vært henne foruten...Hunkatter er ofte særere enn hannkattene :)

Ønsker deg en super søndag Kristin:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin