lørdag 11. september 2010

Har Letraset lurt meg?

Okei, det var en gang da Letraset Promarkers var et fremmedord i mitt vokabular. På den tiden synes jeg Promarkers var totalt unødvendig og ikke minst dyrt. Så når MaritO på Skotselv-treffet for ca 1 år siden spurte om jeg ville teste hennes tusjer, sa jeg ja uten å nøle...jeg tenkte det var kjekt å få bekreftet hvor lite bruk for Promarkers jeg hadde. Så jeg fargela et stempeltrykk og var egentlig greit fornøyd med at det ble dette ene...

Noen uker senere ba jeg helt tilfeldig Marit om noen tips til hvilke tusjer som kunne være kjekke å ha. Jeg mener, hvis jeg nå skulle få lyst til å prøve bittelitt mer enn på bare ett stempeltrykk, så var jo eneste mulighet å kjøpe seg noen tusjer selv. Så sånn ble det... Rundt 15 tusjer ble bestilt og kom i posten få dager senere. Når man skal teste litt, så holder det jo ikke med et par farger...da får man jo ikke fargelagt noe særlig.

Mine 15 tusjer vokste på merkverdig vis til det dobbelte. Disse tusjene har en evne til å formere seg uten at en merker det selv. En dag har man 15 stykker, og vips så har man noen få dager senere 30. Merkelig fenomen.

Når antallet tusjer var rundt 50 var det på tide å få tak i noe skikkelig oppbevaring, så jeg skaffet meg Letraset sine permer. 2 permer ble bestilt, men selvsagt var det ikke plass til alle tusjene... Derfor ble ennå en ny perm kjøpt inn på messa forrige helg.

Og i dag innså jeg at denne nye permen tross alt hadde en god del plass igjen, og det er jo egentlig for dumt å sitte med en halvfull perm...? Så 11 nye tusjer ble kjøpt inn i dag og er nå vel plassert i permene (selvsagt sortert eller fargetoner...noe som gjorde at jeg måtte stokke om en god del for å få ting på riktig plass i riktig perm).

Av en eller annen grunn har mine 15 tusjer nå økt til 67 tusjer. Altså, hele 67 - sektisju- tusjer. Og jeg som egentlig ikke lager så mye kort en gang, og langt mindre fargelegger...  Hva er det med Letraset Promarkers? Lurer de kundene? Svindler de oss? Er det noe slags stoff i tusjene som gjør at man blir avhengig og bare må ha fler? Vel, jeg skal vel innrømme skylden bak disse 67 tusjene er fullt og helt min egen...  Eller går det an å skylde på MaritO tro...siden hun lot meg prøve sine tusjer aller første gangen....?

9 kommentarer:

HEIMLAGA sa...

De har lurt meg å :D Velkommen i klubben hehe :D

lillesmor sa...

Hihihi... Nå ble jeg virkelig glad for at jeg ikke fallt for fristelsen på Staples her om dagen. ..

HegeT sa...

Helt og holdent MaritO`s feil...!!!.. ;-)
Jepp..... Godt å ikke ha skyld`a selv...(ha-ha)...
Lurer på hvem jeg skal legge skylda på jeg, for at jeg har blitt helt Copic-gal, og har langt over 100 stk.....

fargerik søndagshilsen
HegeT

Berit sa...

Hehe!!!
Jeg skulle ALDRI tusje jeg... og har nå over 60 promakers... Riktignok hadde jeg noen pantonetusjer i penalet, men jeg skulle aldri tusje motiver nei!!

MEN jeg forsvarer de litt.. fordi snuppa digger dem også, og ønsket seg sine egne. Da var det bedre at vi kjøpte flere farger... ikke sant??

Og så var det oppbevaring da.. jeg "forsker" litt på det planet... vil ha alle på ett sted, liksom. Så jeg må vel forske litt til før jeg kommer fram til en GOD løsning, og det skal jo mye til for når man har den GODE løsningen - kommer det alltid en BEDRE løsning like etterpå....

Go' søndag!!

Anonym sa...

Hi hi, vi scrappedamer er handlegale ingen tvil om det....☺

Håper helga har vært fin, min har vært i høstens tegn, regn ute og vinklubb med høstmeny på fredag, lørdagen kom med eplekake og varm, hot tomatsuppe. I dag er det lammestek hos mamma. Høsten er en fiiiin tid syns jeg....☺

Grethebella sa...

Uten tvil MaritO sin feil ;)
Vi var jo på samme treffet og fikk vel hvert vårt trykk vi skulle fargelegge... etter det ble det tusjer i lange baner. Veldig moro!
Letraset har vel litt skyld de også for man klarer seg ikke BAAAAARE med noen farger... man må ha nesten alle.. eller??? :))

Klem Grethe

Line sa...

hehe, kjenner meg GODT igjen i det der ja.. Bortsett fra at jeg har Copic Sketch tusjer.. og ca 200 (har slutta å telle..).. tror tusjindustrien driver og samarbeider med mafiaen eller noe.. :p

Monica sa...

Hahaha, utrolig bra. Er det nå jeg skal si at det er DIN feil at jeg har 53 tusjer??? Hehe. Utrolig deilig å ha noen å skylde på ;)

Siw Eldhuset Hansen sa...

ha ha skyld på Marit du!! Jeg elsker iallefall tusjene:) Må ha det bare må ha det!! Hi hi.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin