tirsdag 16. november 2010

Farvel til Hjertelaget

Ja, da er det vel på tide å offentliggjøre det her i bloggen min også...jeg har tatt farvel med Papir i hjertet og Hjertelaget. Jeg har vært i en lang prosess med meg selv over en stund og på søndag tok jeg en endelig beslutning...

Jeg har vært med på Hjertelaget siden oppstarten for 3 år siden og det har betydd helt enormt for meg som scrappe å få være med. Det har vært oppturer og nedturer, hyggelig stunder og triste stunder. Og nå har jeg altså bestemt meg for at min tid på laget er over. Det har vært et kjempevanskelig valg, men nå som valget er tatt føles det også veldig riktig ut. Jeg tror rett og slett jeg har gjort mitt på dette laget og ikke har så mye mer å bidra med...

Jeg er kjempeglad for alt jeg har fått oppleve med alle som har vært med på Hjertelaget i disse årene, men nå er altså denne epoken over for min del og jeg skal følge teamet fra sidelinjen. Det blir veldig rart, men jeg håper og tror at jeg som scrapper vil føle det litt befriende også.

Når det er sagt, så søker Papir i hjertet etter nye designere nå, og dersom man går med et ønske i magen om å kunne bidra for en butikk, har et stort engasjement og et ønske om å utvikle seg på et team, så anbefaler jeg virkelig å søke.

Til slutt vil jeg takke Randa og Line for å ha fått følge dere i deres prosess med ny butikk, takke alle som er på Hjertelaget i dag for de fantastisk vakre ordene jeg fikk fra dere i forbindelse med annonseringen min og jeg vil ønske alle sammen lykke til videre! Papir i hjertet vil være i mitt hjerte videre!

5 kommentarer:

Grethebella sa...

Så trist Kristin, men sikkert godt når du vet at du har tatt et riktig valg.
Kommer til å savne deg der ihvertfall :)
mange store klemmer fra Grethe

Marianne sa...

Det er sikkert godt å "lande" etter å grublet på dette over tid.
Du har gjort en flott jobb for Hjertelaget så lenge som jeg har fulgt dere (og det er vel fra starten tror jeg).

Lykke til videre og scrappingen din får vi jo ser mer til regner jeg med :)

Klemmer
Marianne

jannes hobbykrok sa...

Kommer til å savne deg så innmari masse på hjertelaget,Kristin! Blir ikke det samme uten deg!
Klem,Janne

Linda sa...

Da fikk jeg dagens hakeslepp... For meg er du en så fast del av hjertelaget, at jeg hadde aldri kommet på engang at du kunne slutte... ;)

Du har gitt meg masse inspirasjon på hjertelaget, og jeg gleder meg til å jobbe med deg i de kreative.

HEIMLAGA sa...

Ja Atle er ikke så verst han heller, men jeg er litt mer glad i sånn "nedpå" musikk. Håper jeg får se en slik side fra Atle også :O)
Trist du gav deg på Hjertelaget. Klarer liksom ikke tenke papir i hjertet uten deg.. Rart. Men jeg forstår avgjørelsen din. Kanskje det er tid for noe nytt og spennende? Du vet: Slutt på noe er alltid begynnelsen på noe annet :O) Ønsker deg og din lille lodne familie en fantastisk helg ♥

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin