søndag 2. januar 2011

Artikkel med Tweety Jill

Denne artikkelen er skrevet for "de kreative" på scrapping.no.

Tweety Jill har utrolig lekre produkter, både stempler og utklippsark. Jeg har vært heldig å få teste begge deler og jeg er virkelig begeistret for dem!

Jeg valgte å bruke Italia-stemplene på en LO med et Roma-bilde. Stemplene er ypperlige til ulike typer LO'er, og jeg synes de var flotte å bruke på en litt røff og usymetrisk LO. Stemplene er av typen rød gummistempler og de er ferdigmontert på ez. Stemplene er i en egen oppbevaringsboks også. Stemplene er utrolig gode og stemple med og gir et fint trykk uten fare for å sverte langs kantene utenfor motivet. Jeg har stemplet med sort og brun stempelpute på min LO. I tillegg har jeg brukt diverse restepapir og stempelpute langs kanten på arket.


Av utklippsarkene valgte jeg først å lage en cd-mappe. Selve mappen er fra 7Gypsies. Jeg har kledd den med julepapir og deretter pyntet den på forsiden. Har brukt rester av jukepapir og noteark, samt nisse fra et av utklippsarkene.


Innvendig har jeg dekorert et ark som ligger inne i folderen til venstre. Til høyre har jeg plassert en jule-cd. Dette blir en hyggelig førjulshilsen.

På dette kortet har jeg brukt en engel fra utklippsarket. Kortet er i størrelsen 6*6. Av pynt ellers har jeg brukt diverse mønsterpapir, chipboard-snøkrystaller og blonde.

Ofte kan det blir slik at når man skal lage julekort, så legger man ned enormt mye jobb i ett kort. Noen ganger er det desverre ikke tid til det. Jeg valgte derfor å lage et par enkle minikort med motiver fra utklippsarkene. Kortene er begge laget med restepapir jeg hadde liggende. En ypperlig måte å få brukt rester og samtidig lage dekorative kort på kort tid. Begge kortene er i størrelsen 4*4.

2 kommentarer:

Marianne sa...

Herlig ting du har laget! Men den LOen fra Roma var knallstilig! Gøy med stempler til denne da, ikke ofte man har brukt for slike stempler (om man da ikke er ofte i Roma :D )

tangent sa...

Jeg har alltid likt veldig godt reise-LOene dine, og denne fra Roma var kjempekul. Herlig bruk av stempler.

Kjempefine kort også!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin