mandag 3. januar 2011

Skissedilla #93

Så var det ny skisse hos Skissedilla, skisse #93. Jeg skal innrømme at jeg plundret litt med denne skissen, og jeg startet på to andre LO'er først uten å få helt dreisen. Det irriterte meg litt videre utover dagen at det var sperre på å få dette til, så jeg satte meg ned med helt andre papiret og et helt annet bilde.

Dette er altså resultatet. Har brukt et av de rålekre arkene fra My Mind's Eye. Bildet er av Timmy. Jeg valgte å klippe ut bildet, da jeg synes det passet fint med pynten som er litt her og der. Under all pynten har jeg egentlig noen fine detaljer med bl.a en utkuttet sirkel med bord fra My Favorite Things og en bord stanset ut med Magnolia-die. Ja, også en gammel rundt duk. Men disse detaljene ble visst litt borte i all pynten...


Her kan litt av duken skimtes. Sommerfuglen er fra Prima.

Nesten alle blomstene er fra Prima, fikk også bruke denne i gammelrosa som ikke har passet til noe jeg har laget tidligere. Under pynten har jeg en filmstripe fra Tim Holtz.

Bildet er festet med 3D-limputer. Tagen er svertet langs kantene med Distress ink i ulike farger.

4 kommentarer:

Lene sa...

denne ble jo kjempeflott !!!

Brit sa...

Å Kristin, dette var et nydelig kunstverk! Kjempestilig med scallop-arket i bunnen. Lekre detaljer, og et utrolig fint bilde av pus :)
Tusen takk for deltakelsen.
Ha en fin kveld :)

Lene sa...

Så flott den er. Du er jo rågod på LO'er.

Mette sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar fra deg:)

Kjempeflott LO du har laget, jeg synes den under her var skikkelig stilig også!Ellers har jeg kikket i bloggen og du lager veldig mye fint! Legger meg også som følger hos deg.

Klem Mette

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin