mandag 7. mars 2011

Hobbyhimmelen

Denne artikkelen er skrevet for "de kreative" på scrapping.no.
Den kan leses her.


Hobbyhimmelen har kommet med noen fantastiske produkter som gir rom for både enkle løsninger og for kreativitet. De har nemlig fått inn noen herlige stoffprodukter, samt nydelige bilder til å stryke på stoffet. I tillegg har de stempelputer som egner seg for stempling på stoff. Slik at nå er det mulig å lage sine egne varianter av både handlenett, penal, oppvaskhåndklær osv.

Jeg var så heldig å få lov å teste ut både handlenett og penal. Jeg skal innrømme at jeg som ikke har så mye erfaring med sying og stoff. og var ganske spent på om jeg skulle få dette til. Men ta det med ro alle dere som er like skeptiske som jeg var, dette er produkter som er ypperlig for oss som er nybegynnere innen dette feltet!


Handlenettet er ferdig sydd av et flott hvitt stoff. Det er stort og godt, slik at det er plass til mye oppi det. Jeg valgte å dekorere det med strykebilder.
Bildene kommer ferdig “behandlet”, slik at de bare strykes rett på det produktet man vil ha dem på. Jeg var litt spent på hvor enkle eller vanskelige de ville være å påføre, men det var utrolig enkelt og resultatet ble så bra. Jeg brukte en tykk papirkatalog som underlag under nettet, la bildene med baksiden opp og brukte strykejernet for å stryke dem fast. Strykejernet hadde mellom middels og sterk varme og jeg holdt det oppå bildet i ca 30 sekunder. Deretter lot jeg motivet bli kaldt før jeg fjernet baksiden av det. Resultatet ble som bildet viser.


Jeg er ikke noen god venn med min symaskin, men jeg dristet meg til å sy fast en dekorkant med blondebånd øverst. Handlenettet har en kvalitets som er lett å sy i med symaskin.

Her vises handlenettet i bruk, slik at det er lettere å se faktisk størrelse.Når det gjelder penalet jeg skulle teste ut, så valgte jeg å stemple på det. Jeg hadde et stort dekorstempel med masse sirkler på. Stempelet er stemplet på med rød stempelpute som er beregnet for stoff. Motivet fester lett til stoffet og sverter ikke av når man bruker denne stempelputen.For å dekorere penalet litt ekstra, valgte jeg å sy fast noen knapper inne i sirklene jeg stemplet på. Det er godt hold i stoffet slik at knappene sitter godt fast. I glidlåsen har jeg også valgt å feste noen knapper, slik at det gir ekstra dekor.

3 kommentarer:

Tove's Hjerterom sa...

Stilig penal du har laget, artig med stempling på stoff også.
Du er velkommen innom i min blogg også.
Ha en fin dag!

Tove Irene.

Grethebella sa...

TØFT!! Dette var fint.
Klem Grethe

Marianne/skorpionen sa...

Så utrolig stilig og lekkert det nettet ble!! Og det ble ekstra flott med blonden synes jeg :)
Stilig det penalet - flott måte å lage sitt eget personlige penal på :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin