søndag 1. mai 2011

LO til Scrapperikets utfordring 26

Scrapperikets utfordring nr 26 er ute, og utfordringen omhandler hjerter.  Fristen på utfordringen er 14.mai kl 23.59. Jeg har valgt å lage en LO. Bakgrunnsarket har hjertebakgrunn, og med tema brødre er jo det et slags hjerte i seg selv.

Bildet er av min morfar og hans bror. Desverre har begge gått bort, men disse flotte bildene er herlig å ta vare på som minner!

Jeg har brukt diverse blomster som pynt. Bak blomstene har jeg stanset ut en løvranke fra en Martha Stewart-punch. Den er etterpå sprayet med Glimmer Mist i fargenee Olive Vine og deretter Suede. Dette gir den et gullaktig preg.

Tittelen er stemplet og deretter klippet ut. Kantene er svertet med Cat's Eye stempelpute.

Blonden jeg har pyntet med har jeg fått. Synes blonden passet fint til dette gamle bildet, selvom blonder ofte ikke passer sammen med herre-bilder.

Har pyntet med striper av mønsterpapir bak bilder. Altg av mønsterpapir er fra Maja Design.

Under tittelen har jeg festet en nøkkel i en mini-binders fra Tim Holtz.

På den ene siden har jeg sydd fast litt naturfarget snor.3 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Lekker og nostalgisk LO! Synes absolutt det var lekkert med blonder her - selv om det er snakk om menn/gutter. Artig med tittelen og at du har stemplet/klippet ut :)

Linda sa...

Kjempelekker LO! Nydelige farger sammen, og veldig flott oppsett. Du har virkelig klart å få frem en flott stemning i denne LOen.

Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår!

Wenche sa...

Denne var flott. Herlig hjerteark. Takk for at du deltar.

Wenche, Scrapperiket.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin