onsdag 21. desember 2011

Julemerkelapper

Disse merkelappene er laget for Kreativ Hobby, og kan også sees her. De er også laget til følgende utfordring:


Det er alltid hyggelig med hjemmelagde julemerkelapper på julegavene. Jeg har laget noen ulike varianter.

På denne merkelappen har jeg brukt stemplet Engel med trompet og God Jul swirler. Jeg har først laget bakgrunnen med diverse lag med papir, maling og lim. Jeg har deretter stemplet motivet på det underste laget av en serviett og limt dette fast på toppen. Kantene på arket er svertet med stempelpute.

På denne merkelappen har jeg brukt samme teknikk som over, men her har jeg brukt tekststemplet Med ønske om...jul og nytt år som hovedmotiv.

Jeg har også laget en veldig enkel merkelapp som kun et et fargelagt motiv jeg har klippet ut. Motivet jeg har brukt er her Julenissen. Dersom fargen går igjennom selve arket, kan man klippe ut et stukke hvitt papir og lime bakpå. Lappen blir da også mer solid. Jeg har laget hull i dusken på lua for å kunne feste den i gavebåndet.


2 kommentarer:

Astrid sa...

Nydelige tagèr du har laget!!
Så flotte bakgrunner på de to første:-)) Og julenissen er jo kjempesøt. Takk for at du deltar hos Sukkersött. Lykke til!!

Klem Astrid:-)

Ps...det er den øverste tagèn som er med i vår utfordring. Vil du delta med alle 3 og ha større vinnersjanser så må du lage et nytt innlegg til hver av de to siste og linke de til oss:-))

Hildegunn sa...

Knallflotte tager, Kristin!
Spesielt herlig den med nissen på!

Takk for at du deltar hos Sukkersøtt!
Klem

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin