onsdag 4. januar 2012

Meander-bok

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

American Crafts har utrolig lekker kartong og mønsterark og jeg har brukt dem til å lage en Meander-bok. Oppskrift på hvordan man lager Meander-bok finnes her. Boken min er minner fra en tur jeg hadde med min mor i sommer. Selve turen var hennes bursdagsgave på forskudd, og hun får denne boken til selve bursdagen sin.

På forsiden har jeg brukt et dust mønsterark fra American Craft sin serie som heter Pebbles. Jeg har dekorert forsiden med blomster fra Prima.

Boken min er veldig tykk og jeg har knytt den sammen med et prikkete sheer-bånd.

I ryggen på boken har jeg limt fast en brun kartong fra American Crafts. Bokstavene er så klistremerker jeg har limt på.

Her er baksiden av boken, har valgt å ikke pynte den noe bak.

Jeg har dekorert alle sidene i boken og det er en liten tag oppi hver lomme. Hver tag har en pebble  limt fast slik at den lettere kan tas opp. Jeg har festet epoxy-stickers på pebblesene, det er derfor boken blir så tykk.

Her er tagen i første siden.

I store deler av boken har jeg limt fast bilder fra Astrid Lindgrens-verden, og temaer knyttet til dette. Har brukt bilder og utstyr fra brosjyrer jeg tok med meg på turen. I tillegg har jeg brukt bilder som ble tatt underveis.
I lommen i midten har limt fast en gullmynt jeg kjøpte i Pippi-butikken. Inni lommen har jeg limt fast baksiden av en Pippi-pastilleske.


Vi var innom Ullared på turen, og jeg har satt inn noen bilder derfra også.

Til slutt måtte jeg forevige hvor full bilen min var på turen. Vi var to damer på tur og bilen var virkelig smekk full på vei hjem.

Jeg trodde at det å lage en Meander-bok var veldig knotete og vanskelig, men det er utrolig moro og kan absolutt anbefales. Naturligvis tar det litt tid å dekorere det hele, men en flott liten minnebok eller temabok blir det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott denne boka ble Kristin!
Heldige mamma'n din :o)
Klem

Aquarell sa...

Denne var skikkelig lekker. :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin