torsdag 1. mars 2012

Bursdag

Artikkelen er laget for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

Kort og Godt har fantastiske produkter som sikkert mange allerede kjenner til. Jeg har laget et kort og en tag knyttet til bursdag med disse nydelige produktene. Personlig elsker jeg fargene å arkene, den nydelige og detaljerte pynten og ikke minst hvor flott det er å kombinere alt sammen med hverandre. 

Dette kortet er laget i 6*6-størrelse. Jeg har i tillegg til vanlig kartong og bilde-motiv, kun brukt produkter fra Kort og Godt. Kortet er laget etter inspirasjon fra Scap That Sketch for Februar. Jeg har snudd skissen og deretter speilvendt den.

Die cutsene rundt motivet er fra Kort og Godt. Jeg har svertet dem med stempelpute og Glimmer Mist.


Teksten er et stempel fra Kort og Godt. Jeg har stemplet det på en die cuts. Den lekre krystallgrenen gir en ekstra flott effekt på kortet.

Jeg har laget en klynge med flere ulike blomster og små metallswirls. Har også pyntet med en liten charm med norsk tekst.

Jeg har også pyntet med noen blomster over motivet.


Jeg har også laget en enkel bursdagstag. Tagen har jeg laget ut i fra en liten hvit bit med reste-kartong. Motivet/mønsterarket er fra Kort og Godt.


Jeg har svertet kantene med stempelpute, pyntet med blomster og brukt en del av en die cut som topp på tagen.


Nederst har jeg stanset ut med en Martha Stewart-die, klippet av deler av den for å få en mer buet og taggete bord og stemplet med små hjørnestempler fra Kort og Godt. Teksten er samme stempel som på kortet over, men jeg har maskert den nederste linjen for å kun bruke deler av det. Har stemplet det på en die cut fra Kort og Godt.


2 kommentarer:

Sol sa...

Nydelig kort... Flotte farger.. Og rammen rundt motivet ble Lekker... Nydelig Blomster kreasjon.. Med mange søte og Vakre Elementer... Flott satt sammen! :o)

Cathrine sa...

Wow, dette ble lekkert:)
Hilsen Cathrine

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin