lørdag 28. april 2012

Hønetreff april 2012


Hønetreff er et hyggelig og intimt scrappetreff som arrangeres på Hønefoss, av Marit Olberg og Ann Kristin Røttingen. Treffene er fra 2-4 ganger per år og har plass til ca 24 deltakere. Hønetreff ble gjennomført for 9.gang helga 20.-22.april. Siden treffet denne gangen var samme helg som både messe og andre treff, var det ikke treffet helt fulltallig. Men de 17 deltakerne som var der, hadde ei fantastisk og kreativ helg.
Hønetreffene er utrolig intime og hyggelige, og har en veldig god og avslappet stemning. Praten sitter løst og lokalet er utformet slik at alle kan prate med alle, uansett hvor man har plassen sin. På alle treffene er det også en god blanding av deltakere som har vært med før, og helt nye deltakere.


Bygget vi tilbringer helgen i, er flott utformet med både scrappesal, sovesal, bad, kjøkken og stort kjølehjørne. De som ikke bør rett i nærheten, velger ofte å overnatte i bygget for å spare litt reisetid. Og det finnes vel ikke noe bedre enn å kunne stå opp om morgenen og gå rett til dekket scrappebord og fortsette kreativitetene fra dagen før?

Denne gangen ble det også holdt noen demoer på treffet, for å kunne gi og hente inspirasjon av hverandre. Marit viste oss tips rundt stempelputer, ulike teknikker som kan brukes på kort og klin/klæsj med maling. Jeg hadde en liten demo med Art Journal, og hvor enkelt det kan gjøres når man vil lage slike sider.

Arrangørene lager alltid varierte og kreative oppgaver som vi kan løse på treffet. Oppgavene har et stort spenn og er forholdsvis åpne. Denne gangen hadde alle deltakerne en utrolig kreativitet og effektivitet, og det ble laget enormt mye av det meste.
Jeg vil takke alle sjefshøner og deltakerhøner for et fantastisk herlig treff. Jeg gleder meg allerede til neste treff! Neste treff blir til høsten, men dato er ennå ikke satt. De som kunne tenke seg å være med på disse treffene, kan følge med i Hønebloggen for å få med seg info som legges ut. Det er også opprettet en egen Facebook-side  hvor informasjon legges ut.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin