søndag 13. mai 2012

Stickers og tags

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

Paper andPresent har massevis av lekre saker isin butikk, og mange av dem er til en veldig rimelig penge også. Jeg har lekt meg med både stickers og tags denne gangen. 
Tagsene jeg hade lyst til å lage noe av, var signalfarget i gul og rosa. Det kan være vanskelig å bruke slike sterke farger. Jeg valgte derfor å duse dem ned slik at det var lettere å finne matchende farger. En tag som allerede var lys rosa, duset jeg også ned litt mer. Måten jeg gjorde dette på var ved å ha på Blending Solution fra Ranger på tagsene, og bruke papir til å tørke av væsken etterpå. Litt av overflate-fargen forsvant da samtidig. Bildet viser hvordan tagsene ser ut før og etter behandlingen min.

Jeg hadde lyst til å bruke tagsene til noen posekort-inspirerte kort. Desverre hadde jeg ingen papirposer som var små nok, så jeg lagde papirposen selv av litt restepapir. Alle disse små kortene er 7,5 cm brede. Jeg klippet to biter papir og sydde de sammen med symaskinen. Kantene er distresset og svertet. Det lille stickers-hjertet er også fra Paper and Present. Teksten inni er stemplet på.


Tagsen får akkurat plass inni. Tagsen er pyntet med et brunt bånd på toppen.

På dettet kortet har jeg også sydde papirbitene sammen. Jeg har pyntet med et stempelmotiv fra Kreativ Hobby, små sirkler og litt embosset UTEE. Den lille stjernen er et klistremerke fra Paper and Present. Jeg har duset ned fargen på denne på sammen måte som tagsene.


Tagsen er pyntet med et hvitt bånd på toppen.

Jeg valgte til slutt å lage et lite minikort med litt mer farger, som kunne passe til den gule tagsen. De små hjertene er stickers fra Paper and Present. Disse er i original farge.


Tagsen her er pyntet med to ulike typer bånd som jeg har stiftet fast.

Jeg lagde også en Art Journal med stickers fra Paper and Present. De har noen skikkelig kule sirkel-stickers jeg synes ble bra på en AJ-side. På denne siden har jeg farget papiret, festet på stickersene og deretter farget ennå mer. Noen av stickersene trekker til seg mer farge enn andre og derfor blir de litt forskjellige av utseende etterpå. I tillegg har jeg stemplet og svertet med diverse farger og stempler.3 kommentarer:

Christine sa...

Så søte de posene var da=)

Jeg er forresten innom for å legge igjen et lite spor siden jeg er med i konkurransen 1001 kort hos Kreativ Hobby.

Ønsker deg en koselig søndag.
Klem fra Christine

Lena sa...

Så stilig dette var, tusen takk for inspirasjon - dette må absolutt prøves ut :-)

Kommer innom fra "1001 kort hos Kreativ Hobby"

Tonje sa...

WOOW.... Jeg har som de andre snublet innom fra 1001 kort hos kreativ hobby...

Mektig imponert over hva du har kreert her... :o)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin