mandag 16. juli 2012

Jul i juli

Denne artikkelen er skravet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

Digital by Janet har de lekreste digitale bildene du kan tenke deg, og de passer til et hav av anledninger. Til tross for at det er juli og midt på sommeren, har jeg (som det julemennesket jeg er) allerede begynt å tenke på julen. Jeg har derfor laget noen julemerkelapper med digitale bilder fra Digital by Janet. Alle merkelappene er laget på allerede ferdige tags.

På denne merkelappene har jeg embosset snøstjernene på bakrunnen, før jeg farget bakgrunnen med rød spraymaling.


På denne bakgrunnen har jeg lagt flere lag med mist, maling og embossing. Jeg har valgt å holde bakgrunnen i brune toner for å lage den litt vintage-preget.


På denne har jeg stemplet på bakgrunnen, svertet kantene og rett og slett latt hovedpynten være bilde og de utstansede sirklene. Kantene er embosset med perlefarget UTEE.


På denne har jeg stanset ut en bord nederst, svertet med bruntoner og pyntet enkelt. Sirkelen er stanset ut og limt fast til en epoxy-sticker.


Dette er en bitteliten merkelapp. Bakgrunnen er farget, jeg har stemplet på god jul-stempel g deretter pyntet med embossing, bokside og snøstjerne.


5 kommentarer:

Filharmonica sa...

Kjempelekre merkelapper :-)) Bør vel begynne å tenke jul snart jeg også.. Ille å si midt på sommeren at tida går fort til jul, men det er jo rene skjære sannheten for oss julekortlagere :-)) Nyt sommerdagen!

Anneli sa...

Vilka ljuvliga tags, så snygga!!!

Kram Anneli

Cornelia sa...

Helt underbara juliga jultags! Jag beundrar dej och alla andra som ens orkar tänka "jul" i juli. Jag är inte ett dugg vinter-inspirerad nu och vill inte alls göra något med tomtar och snö!

Men dina är som sagt var, fantastiskt fina! Nyyyyydeliga! *ler*

Och du... tusen och åter tusen tack för alla dina goa kommentarer!!! De glädjer mej enormt!

Elizabeth sa...

Så lekre merkelapper, masse inspirasjon å hente her! Takk for gode tips- og god helg til deg! Klem, Elizabeth

maska sa...

Nydelige merkelapper.
Takk for gode tips.
:)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin