mandag 22. oktober 2012

Jeg beundrer TussaJeg har laget meg en egen liten "hederspris" som jeg deler ut når jeg kommer over noe på en blogg som virkelig fortjener det. Min lille "hederspris" har jeg kalt for "Jeg beundrer" og det følger med en egen liten banner som bloggen pyntes med.

Jeg har denne gangen valgt meg ut et av de kuleste og råeste prosjektene jeg har sett på lenge, lenge... Det utvalgte er et Halloween-lerret som Tussa/Aina har laget. Jeg er ikke noe Halloween-menneske selv, men dette falt jeg pldask for. Jeg Er skikkelig imponert over de ulike lagene, teknikkene og strukturene på dette bildet. det er virkelig med på å gjøre et skikkelig spooky Halloween-preg ut av det hele! I tillegg er jeg skikkelig imponert over alle de ulike stilene du mestrer. Du lager alt fra de nydeligste sarte LOer til elegante kort, og nå også dette røffe lerretet! Jeg er skikkelig imponert!Så, Tussa/Aina, denne lille utmerkelsen jeg har laget meg, er til deg denne gangen! Jeg vil takke for all fantastisk inspirasjon du gir meg, jeg beundrer deg virkelig!

Denne banneren kan du ta med deg i bloggen din dersom du har lyst. Det er et lite bevis på at jeg virkelig beundrer deg!

2 kommentarer:

Aina sa...

Tusen tusen takk, Kristin! :)))
Dette var en veldig hyggelig gest! Men hvordan tar jeg den med til egen blogg? Jeg er helt grønn på blogging...

Janne sa...

Utrolig stilig, Digger bloggen din, du lager så mye fint :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin