tirsdag 25. januar 2011

Finalebidrag i Diva - 4 ever

Dette er et av mine finalebidrag i Diva-konkurransen på scrapping.no. Jeg ble nr 4 totalt, noe jeg selvsagt er fornøyd med!

Denne LO'en var min løsning på oppgaven hvor vi skulle scrappe noe som betyr noe spesielt. Jeg har scrappet et bryllupsbilde av oss, og har valgt å lage den i en helt hvit stil denne gangen. Den er full av detaljer også og jeg brukte lang tid på denne. Jeg må innrømme at hele LO'en er inspirert av skorpionens fantastiske LO "90% angel".Bokstavene er Thickers fra American Crafts. Blonden under er sydd fast. På bakgrunnen har jeg limt sirkelklistremerker og deretter påført maling med bølgepapp.

Hjørnet er et metallhjørne i kobber jeg har malt hvitt med Gesso. Kanten på bakgrunnsarket er stanset ut med Martha Stewart-punch.

Teksten er skrevet på PC og deretter printet ut og limt på.

Blomstene er stort sett fra Prima. Har pyntet med perlehjerter innimellom.

Har sydd langs kanten og sydd fast litt stoff her og der. Akkurat dette er en ren kopi av Anne, som hadde dette som detalj på en LO.

Hjertet er malt med hvit crackle paint og deretter pyntet med et perlehjerte.

Denne hjerteposen er sydd sammen av en tykk tyll og deretter fylt med bittesmå perler. Den er etterpå pyntet med en sommerfugl.

3 kommentarer:

Paper Paradise sa...

So beautiful, you have done very well. Congratulations. x

Rannveig sa...

Denne er virkelig nydelig!!!
Artig å se alle detaljene på denne :)

Marianne/skorpionen sa...

Den er jo så vakker!!
Skjønner godt at du har brukt mye tid på denne med alle de herlig detaljene og teknikkene.
Flott å se nærbilder av de ulike tingne, den hjerteposen var jo så lekker og det samme med måten du har malt med bølgepapp.

Og tusen takk til deg også - for all den inspirasjon du gir meg (og andre)

Klemmer
Marianne

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin