søndag 16. januar 2011

Skissedilla #94

Jeg liker alltid skissene til Skissedilla og denne gangen er det skisse #94 jeg har prøvd meg på. Jeg fikk i går en smekk full skoeske med blonder og dette inspirerte meg til å lage en litt anderledes LO denne gangen.

På Lo'en min har jeg kledt hele bakgrunnsarket med blonder. Alle blondene jeg har brukt er ulike og blondene danner en flott bakgrunn. Jeg hadde egentlig en helt annen plan for denne LO'en, men når jeg så bakgrunnen ferdig synes jeg den var perfekt til et bryllupsbilde. Jeg la dermed de andre planene mine vekk og scrappet et bilde av meg og min mann.

Her synes noe av blonde-bakgrunnen. Blondene er rett og slett limt på et hvitt ark. Blondene ligger litt oppå hverandre, slik at det er de fine bordene og pynten som synes.

I tillegg har jeg hatt disse små rosene liggende en evighet hjemme. Jeg hadde planer om å scrappe dem sammen med bryllupsbilde av oss, siden blomstene er like de jeg hadde i buketten min. Mens jeg var i siget med små puslerier, valgte jeg å lage en minibukett av dem. Det var enormt mye pirk og den blir naturligvis ikke helt troverdig siden rosene egentlig er litt for store til å lage en liten bukett...men det ble da en slags kopi. Har brukt grønn tyll til å lage de grønne, litt gjennomsiktige bladene i buketten min, ferdig grønne avlange blader til gresset i buketten min og små hvite perler til å lage Hyperikum-blomstene.

Kantene på LO'en er først svertet med brun stempelpute. Deretter har jeg embosset hjørnene med UTEE-embossing i gull.

4 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Så gøy å se hvordan du har lekt deg med "blondeskatten" du har fått!!
Nydelig LO og buketten din ble jo så vakker!

Bente sa...

Nydelig LO du har laget. Synes blondene var perfekt med bryllupsbildet:) Lykke til i utfordringen.

jannes hobbykrok sa...

Kjempelekkert! Blondene var en helt genial ide!
Klem,Janne

Line A sa...

Skikkelig flott og lekker LO! :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin