lørdag 19. mars 2011

Glue Dots

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

Glue Dots har et stort mangfold av limprodukter. Noen av produktene kjenner du sikkert godt allerede, andre har du kanskje bare hørt om. I tillegg er det sikkert noen produkter du ikke har sett før også. Glue Dots har produkter for alle formål, og en av de virkelig store fordelene med Glue Dots er at det er produkter som holdbare og som sitter like godt år etter år.


I denne artikkelen presenterer jeg et lite utvalg av Glue Dots sine produkter, samtidig som jeg forteller litt om bruksområder. Kanskje du, i likhet med meg, får noen nye favoritter hos Glue Dots du også?


Disse Pop Up limsirklene er et utrolig kjekt og flott produkt. Sirklene er på en stor rull hvor det er lett å bare feste en og en til det man vil bruke dem på. Dersom man synes de er litt store, kan du også klippes i mindre biter uten av de blir ødelagt. De har et skikkelig klissete lim, noe som gjør at de sitter godt fast til det man limer de til. Disse limsirklene egner seg veldig godt til ting man vil skal stå litt ut fra bakgrunnen. Et godt eksempel kan være stempelmotiver på kort.Craft limsirklene er kanskje et av de mest kjente limtypene fra Glue Dots. Dette er flate limsirkler på rull. Limet egner seg veldig godt til å lime det aller, aller meste. Limet fester veldig godt og egner seg derfor bl.a. til liming av ark, blomster, osv. Dersom man vil ha en bitteliten 3D-effekt, kan man lime flere av disse oppå hverandre.Denne lille beholderen med mini Dot'n Go er utrolig kjekk. Den inneholder bittesmå Glue dots i en solid og robust beholder. Det er lett å påføre limet på f.eks ark, siden man bare ruller beholderen borover. Beholderen er også i en hendig størrelse, are 8,5 cm på sitt bredeste, noe som gjør den egnet til å ha med seg på f.eks scrappetreff. Fordelen med denne er også at limet holder seg inni beholderen, og ikke limer fast til alt mulig dersom den blir liggende å slenge på pulten.Dette er en god gammeldags rull med dobbelsidig lim. Dette limet er veldig enkelt i bruk og det kan lett klippes opp i ønsket lengde, størrelse eller format. Limet fester veldig godt og egner seg spesielt til papir. Dersom du vil bruke det til papir, trenger du heller ikke bruke masse av det for at det skal feste. Limet kan også benyttes til f.eks bånd, clear-pynt eller remser av ting som skal festes.Disse 3D-putene er også et av Glue Dots sine virkelig kjente produkter. Dette limet er skumputer med lim på begge sider. Putene er egnet for å lime motiver og papir som man ønsker at skal stå litt opp fra bakgrunnen. Disse limer absolutt best på papir. Putene er også av veldig god og holdbar kvalitet, og det er lett å fjerne det lille beskyttelsespapiret som sitter på.
Glue Lines er et utrolig flott og bra limprodukt. Limer er en remse av lim samlet på rull. Limet kan enkelt klippes opp i egnet lengde. En av de virkelig store fordelene med dette limet er at det er elastisk. Dette gjør at det kan strekkes i ønsket lengde, eller bøyes og vries i de vinklene man ønsker. Limet egner seg like godt til f.eks blonder og bånd som til papir.Super Sticky Tape er også et av Glue Dots sine mer kjente produkter. Som navnet sier, er dette limet ekstra klissete og ting fester spesielt godt til det. Dette gjør at limet egner seg til å lime ting som ellers er vanskelig å feste. Dette limet egner seg også til å feste f.eks glitter eller småperler.Wrap Seals er et spennende produkt fra Glue Dots. Dette er limsirkler med lim på bare en side. Sirklene er ment som forsegling av f.eks bokser, poser eller liknende og er samme type forsegling som man ofte kjenner igjen fra forseglede produkter man kjøper i butikken.

Ingen kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin