mandag 28. mars 2011

Marianne design og Papicolor

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no. Artikkelen kan også leses her.

Marianne Design har kommet med noen skikkelig sjarmerende stempler. Stemplene er clear stamps og selges i sett med både forsiden av motivet og baksiden av motivet. Desverre slet jeg med å få gode trykk av stemplet. Nye clear stamps har ofte en hinne utenpå seg etter produksjonen, og jeg måtte gnikke vekk hinnen og stemple flere ganger før jeg fikk gode nok trykk. Et tips kan være å vaske stemplene i Zalo for å lettere få vekk hinnen.


I tillegg har jeg vært så heldig å få teste kartongen Papicolor. Papircolor er en ensfarget kartong i mange ulike fargenyanser. Kartongen har en svak lerretsstruktur og er noe tynnere i kvalitet enn f.eks Bazzill. Dette gjør kartongen lettere å blant annet brette, og er ypperlig til kort.

På dette kortet valgte jeg å lage et enkelt motiv. Motivet er satt sammen av ulike stempler og fargelagt med Promarkers. Jenta er stempel fra Marianne Design. Den lilla kartongen er Papicolor.


Jeg valgte å brette en liten “flik” ut på venstre side. Jenta er limt fast på denne fliken.

Her vises baksiden av fliken. Her har jeg stemplet baksiden av jenta og limt fast.

Her er kortet i sin helhet når det er åpnet. Inni kortet limte jeg fast et hvitt skrivefelt, slik at en personlig hilsen kan skrives i kortet.

I tillegg valgte jeg å lage et guttekort av et guttestempel fra Marianne Design. På dette kortet er de blå kartongeen Papicolor. Den gule sirkelen er også Papicolor.

Motivet er fargelagt med Promarkers og motivet er stanset ut med Spellbinders etter fargeleggingen.

En av de virkelig store fordelene med Papicolor, er at den er veldig god å stemple på. Annen kartong kan ofte ha så mye struktur i seg at det er vanskelig å få til gode stemplinger. På Papicolor ble resultatet bra på aller første forsøk. Dette gjør kartongen til en stor favoritt hos meg!

Gardenia-blomsten er limt på med flytende lim.

For å skape en litt mer røff effekt på kortet, har jeg valgt å splætte litt brunt alkoholblekk på bakgrunnen og utstansingen rundt motivet.

5 kommentarer:

cebelica sa...

Awww, so pretty!

Grethebella sa...

Herlige kort begge to. Morsomt det øverste med utbretten..
Så flink du er :)
Mange klemmer fra Grethe

Angelas sa...

Så fina kort, det översta gillade jag...tack för inspirationen.
Ha en bra dag Angela

Tone K. sa...

du og du...så flotte kort du har laget :o)
Så artig med jenta øverst hvor du også kan se baksiden....så stilig.
Du er utrolig flink altså ! :o)
Ha en fortsatt fin-fin uke ! :o)

KarenB sa...

I just love the soft way you add colour - beautiful work.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin