tirsdag 3. mai 2011

InkFive

Dennne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no.

InkFive har noen utrolig søte motivet som egner godt til mange ulike formål. Jeg falt iallfall pladask for dise herlige motivene og figurene og koste meg skikkelig med å lage noe av dem.

Jeg valgte først å lage et forholdvis enkelt kort. Motivene fås i A4-ark digitalt, slik at man kan printe dem ut selv. På dette kortet valgte jeg å klippe ut deler av arket og bruke som motiv i seg selv.

Kortet i 6*6-størrelse og består av flere ulike paneler oppå hverandre. Panelene er med på å gjøre kortet effektfullt selvom det ikke er pyntet med andre ting enn sirklene.


For å gi kortet ennå litt mer effekt valgte jeg å klippe ut en egen sirkel og lime dem oppå en av de andre med 3D-puter. Dette gjør at kortet ikke blir helt flatt.


På ballong-motivene, har jeg brukt Glossy Accent oppå motivet. Dette gir ballongene en glansfull effekt.


Her er kortet sett fra siden. Jeg har limt 3D-puter mellom noen av panelene og mellom sirkelen og motivet.


Sirklene er kjempefine å klippe ut og bruke som pynt i seg selv. De søte kattene som var på et av arkene jeg printet ut, passet perfekt på katte-LOen jeg lagde. Denne LOen er av mine to pusekatter og bildene er tatt i det den eldste erter og jager den lille frøkna. Jeg har valgt å bruke litt fargerike farger på denne, for å live opp de litt fargeløse bildene.


Sirklene er klippet ut med saks. Ofte blir ikke sirklene 100% runde når man klipper de ut. Jeg har derfor svertet de langs kanten med Cat’s Eye stempelpute for at ujevnhetene ikke skal synes så godt. Blomsten er satt sammen av ulike blomster og festet med splittbinders i midten.


Kantene på arkene er stanset ut med Martha Stewart-kantpunch. Bildene er har fått matter i rød og gul farge.De nederste bildene har fått matter i rosa farge for å gi et fargebrekk.


Bokstavene er Thickers fra American Crafts.


Denne blomsten er også satt sammen av flere andre og festet med splittbinders i midten. Teksten er fra rub-ons fra Melissa Frances.
1 kommentar:

jannes hobbykrok sa...

Kjempestilig kort,og utrolig flott LO,med masse liv! Herlig serie med bilder av de gromme pusekattene!
Klem,Janne

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin