lørdag 11. juni 2011

Onirie

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

De lekre arkene fra Onirie skal det mye til for å ikke falle pladask for. De har fantastisk lekre farger og mønstre. At arkene i tillegg er i fargenyanser som lett lar seg kombinere med hverandre, er virkelig et ekstra pluss.Jeg har laget en LO og et kort med disse vakre arkene.

På LO'en jeg har laget, har jeg brukt flere ulike ark fra Onirie. LOen er denne gangen av en av pusene våre, og bildene er fra han var bare noen uker gammel.

Disse rosa blomstene og knoppene, har jeg klippet ut av et av arkene fra Onirie. Blomster er alltid litt pirkete å klippe ut, men disse blomstene er fine i kantene og krever derfor ikke altor mye pirk. Ovalen under blomstene er en chipboard jeg har sprayet med Glimmer Mist i fargen Walnut Gold.

Her har jeg pyntet med flere blomster, samt en liten kattepote.

Bakgrunnsarket og det kremhvite arket helt bakerst er begge fra Onirie. Bakgrunnsarket har utrolig vakre farger og mønstre.

I noen av hjørnene har jeg svertet med stempelpute for å skape litt mer effekt. Har brukt en plastbit med hull i som maskering.

Bokstavene er Thickers fra American Crafts. Det grønne arket bak og stripen under bokstavene, er begge fra ark fra Onirie.

Firkantarket er stanset ut med en Spellbinder-die for å gi det litt mer effekt. Den sorte scallopen er en sticker fra Onirie.

Kortet jeg har laget er i størrelse 6*6. Jeg har valgt å lage hele kortet i samme fargene som det stripete mønsterarket fra Onirie.

Det stripete mønsterarket går i nydelige grønn-toner. Alle kantene på arkene er stanset ut med puncher fra Martha Stewart.

Teksten er stemplet på et mønsterark fra Onirie. Det er etterpå stanset ut med en Spellbinder-die.

Motivet er fargelagt med Promarkers og deretter klippet ut.

I det ene hjørnet har jeg limt fast chipboard-bregner og blomster.


2 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Så herlig LO og et nydelig kort du har laget!
Utrolig flotte ark og du må jo være ganske tålmodig for å klippe ut de blomstene!

Tone K. sa...

Utrolig flott LO og kort du har laget ! :o)
De arkene var knallfine ja !
Artig med pusen din klippet ut og herlige detaljer på på LO og kort !

Ønsker deg en god helg/pinse ! :o)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin