tirsdag 26. juli 2011

Utfordrende stæsj

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

Når man scrapper er det alltid en del stæsj som kan være mer utfordrende enn andre ting å bruke.

Vi opplever vel nesten alle sammen at en del ting stadig blir tatt frem, men like fort ryddet bort igjen fordi vi synes det er vanskelig å bruke det på prosjektet vårt enten fordi der er feil i fargen, det er et for rart produkt eller det rett og slett bare ikke faller i smak hos oss.

Tre av oss i “De kreative” har utfordret hverandre med vårt eget “utfordrende stæsj”. Vi har sendt hverandre kit og laget to ulike prosjekter hver med det utfordrende stæsjet vi har fått tilsendt. Vi har alle oppdaget hvor mye enklere det er å bruke andre sitt utfordrende stæsj enn sitt eget. Vi håper du lar deg inspirerende til å lage noe med dine utfordrende scrappesaker, eller kanskje bytte kit med en annen scrapper.

Her er kitet jeg fikk av AnnKristin, i lekre sommerfarger

Jeg valgte å lage et skikkelig sommerkort med kitet jeg fikk. På kortet har jeg kun brukt ting fra kitet, bortsett fra rub-ons-tekst, kartong, sommerfugl-punch og Glimmer Mist.

I blomstene har jeg festet brads. På kanten av mønsterarket har jeg limt fast små røde bling.

På siden av kortet har jeg limt fast de små grenene i kitet. Bak blomstene har jeg også festet pyntenåler og en filtbinders.

Rundt bildet har jeg stanset ut en bord med en Martha Stewart sommerfuglpunch for å gi kortet ennå mer sommerpreg. Det grønne swirl-papiret er klikket ut og limt oppå bakgrunnsarket.

Chipboarden var knall rosa. Jeg har filt den ned og deretter svertet den med stempelputer. Jeg har så hatt på rub-ons-tekst fra Melissa Frances. I hullene på hver side har jeg festet en brad og limt på en bling oppå der igjen.

Lo’en jeg har laget er med et humoristisk bilde av min morfar. Han var en mann full av humor, selvironi og godt humør.

Jeg har festet flere blomster oppå hverandre og satt de sammen med en brad. Metallpynten har jeg limt fast under pyntepapiret.

Bokstavene har jeg supplert med selv, de er fra Prima. Glidelåsen har jeg limt fast slik at den går i hver sin retning ved bildet.

Filtpilen har jeg malt hvit med Gesso og deretter limt fast slik at den peker mot tittelen.

Bak bildet har jeg klippet ut grønne swirls fra et av mønsterarkene og limt fast.

Øverst på bildet har jeg festet fast en filtbinders.

3 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Herlig kort og LO du har laget med kitet du fikk! Gøy å se hvordan ting kan fremstå annerledes bare man endrer litt farge eller legger på litt ekstra stæsj.

Beatemor sa...

Var flott både layout og kort. Flink du har vært til å bruke dette stæsjet. Tror selv jeg hadde fått problemer med det :-)

sandi sa...

Wow! What awesome lo's! Love them both. So different, yet so cool looking!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin