tirsdag 2. august 2011

Bagasjelapper

Har laget to bagasjelapper som skal benyttes under våre ferieturer. Bagasjelappene er laget til en utfordring hos Papirdokkene hvor utfordringen er å bruke både stempel og en tag. Bagasjelappen er en tag i seg selv, så jeg har valgt denne løsningen av oppgaven. Siden jeg har laget 2 bidrag til denne, legger jeg inn meg selv 2 ganger som bidrag.  Fristen på utfordringen er 3.august 23.59.

Her er begge bagasjelappene sammen.

Jeg har satt sammen bakgrunnen på denne tagen av to ulike papirer. Kantene er svertet med Distress Ink stempelpute i fargen Brushed Corduroy. Jenta er et stempel fra Magnolia. Det er fargelagt med Copics. På kjolen har jeg brukt fargene B02, B04 og B06. Tekstene er rub-ons fra Melissa Frances.

På denne lappen har jeg brukt et bakgrunnsark og deler av kart fra både Gran Canaria og London. Kantene er svertet med Distress Ink stempelpute i fargen Brushed Corduroy. Som pynt har jeg stemplet med et poststempel, og deretter embosset det med kobberfarget embossing. Sirklene er stanset ut fra en boks med nøtter. Tekstene er rub-ons fra Melissa Frances. Travel-bokstavene er digitale bokstaver fra Made by Janet.


På baksiden av tagene har jeg skrevet ut navn og adress på en lapp, slik at bagasjen kan finne hjem til oss dersom den kommer på avveie.

6 kommentarer:

inger synnøve sa...

så smart,disse likte jeg kjempegodt :) tror nok jeg vil lifte disse vis det er ok :)
tusen takk for hyggeligt besøk i bloggen min :)
-klem- ifra inger

Beatemor sa...

Dette var flotte lapper ja. Forresten en veldig god ide å scrappe bagsjelapper. De vanlige er jo sååå triste og kjedelige :-) Ha en fin ferie. Klem

Cornelia sa...

Vilka flotta bagagelappar! Riktigt, riktigt snygga! Och så praktiskt att du har plastat in dem, så att de blir mera hållbara!

FOTOGRAF STINE MARIE sa...

Tusen takk, Kristin for hyggelige besøk i min blogg :)
For noen helt nydelige tags du har laget, for en smart ting å lage slike til kofferten. En perfekt sommergave. Takk for inspirasjon :))
Ha en fin kreativ dag :D

Stine:)

FOTOGRAF STINE MARIE sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Gro sa...

Så flotte bagasjelapper.
Takk for at du deltar hos Papirdokkene.
Klem :o)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin