fredag 26. august 2011

Primas nye pynt

Denne artikkelen er skrevet for "De kreative" på scrapping.no, den kan også leses her.

Prima slipper en helt ny kolleksjon med pynt nå i høst, designet av Invild Bolme. Jeg har vært så heldig at jeg har fått lov til å teste noe av pynten. Alle først vil jeg si at jeg er skikkelig imponert over den kjempegode kvaliteten og hvor anvendelige de er på ulike prosjekter. Jeg har valgt å lage 2 ulike LOer med pynten.

Den maritime pynten passet helt perfekt til en LO fra greske Kefalonia, et flott øy med den eksotiske fiskelandsbyen Fiskardo.

Denne runde pynten kan fint brukes både som hjul og som et båt-ror. Jeg har valgt den sjø-inspirerte varianten denne gangen. Roret er ferdig hvit-farget.

Fuglene blir en flott ekstra-pynt som også er med på å gi et maritimt preg. Har limt den ene litt ut over mønsterarket, slik at hele LOen blir litt mer levende.

Den siste fuglen har jeg limt rett over bildet.

Rundt roret har jeg limt fiskegarn med små masker. I bunnen av garnet har jeg limt på en fiske-charm.

Bokstavene er et stempelsett jeg har brukt. Har stemplet bokstavene litt oppå hverandre og deretter klippet dem ut. Har svertet langs kantene med stempelpute for å duse ned det hvite arket. Under bokstavene har jeg limt fast et anker i garnet.

Under bildet har jeg limt fast bølgepapp. Har svertet den med stempelpute for å gi den mer slitt effekt. Alle kantene på mønsterarket er distresset og deretter svertet langs kantene med stempelpute.

Denne ovale og dekorative rammen fra Prima synes jeg passet helt perfekt til en LO med tema bryllup. Jeg fant derfor frem noen av våre 9 år gamle bryllupsbilder og scrappet 2 av dem.

Rammen er utrolig lekkert med små detaljer og fargenyanset. Rammen er "ubehandlet" av meg og er som den opprinnelig fra Prima. Inni rammen har jeg limt et nærbilde av brudebuketten min.

Rundt bildet har jeg stiftet fast hvit tyll for å skape med bryllupspreg på LOen. Rundt omkring har jeg limt fast små perlehjerter.

Nederst til høyre har jeg limt fast 3 små roser i samme farge som bryllupsbuketten min.

Teksten er rub-ons fra Melissa Frances.

Hjørnet oppe til venstre var opprinnelig metallic-rosa. Jeg har første farget det med sort Promarker-tusj og deretter har hvit Gesso oppå. Det har da fått en grå effekt.

Langs kantene har jeg embosset med UTEE i fargen Pearl for å skape litt mer liv i siden.

1 kommentar:

Nelle sa...

Ååååå vilka underbara layouter! Så detaljrika och väl genomtänkta, jag hoppas verkligen att det kommer kunna gå att få tag i de läckra dekorationerna även i Sverige.

Passar också på att önska dig lycka till i min bloggcandy dragning imorgon :D

Kram, Nelle

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin