onsdag 14. desember 2011

Minikort for Kreativ Hobby

Disse kortene er laget for Kreativ Hobby. I bloggen til kreativ Hobby finner du nå mye førjulsmoro. Følg med for gode tilbud og morsomme utfordringer!

Minikort er motsomt å lage og trenger heller ikke lages så avansert for at de skal bli flotte. Jeg har laget mine minikort i størrelse 4*4 inch. Dersom man vil ha kortene doble, får man 4 stk kort i denne størrelsen ut av et Bazzill-ark i 12*12-størrelse.

På dette kortet har jeg brukt stemplene Rund Gledelig Jul og Artsy Drodleramme Rund

På mønsterpapiret har jeg stemplet Artsy-stemplet med vannmerke-stempelpute og deretter embosset med lys brun embossing. Jeg har deretter stemplet en gang til med vannmerke-stempelpute og embosset med mørk brun embossing. Dette gjør at rammen får en ennå større effekt enn om den bare er embosset med en farge.

Sirkel-stemplet er stemplet, klippet ut og farget med Distress Ink stempelpute i fargen Brushed Corduroy. Sirkelen er limt fast med 3D-limputer for å gi kortet litt mer effekt.

Jeg lagde et sett med 3 like kort når jeg først var i gang. De er kjappe og lage og blir hyggelig julekort og sende avgårde i desember.

Jeg har på dette kortet mitt brukt stemplet "De beste julegavene".

Teksten er stemplet på kraft-kartong med sort stempelpute. Rammen på mønsterpapiret er stanset ut og limt fast med 3D-limputer. Dette gjør at kortet får en ekstra fin effekt og dybde, samtidig som teksten kommer ennå mer i fokus. Rammen rundt er svertet med Cat Eye-stempelpute i fargen Chestnut Roan.

Her ser man dybdeeffekten på kortet ennå bedre.

Jeg laget et sett med 3 like kort mens jeg var i gang. Det går fort å lage de like når man først har funnet frem utstyret man trenger for å lage dem.

Jeg synes juletekst-stemplet "Med ønske om...jul og nytt år" er utrolig flott og elegant. I mine øyne egner det seg skikkelig godt som hovedmotiv på et kort.

Teksten er stemplet på hvitt ark. Kantene er deretter svertet med Distress Ink stempelpute i fargen Brushed Corduroy. På kantene har jeg limt fast halvperler. Tekst-matten er festet på bakgrunnen med 3D-limputer.


2 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Så mange herlige minikort du har laget!! Takker for tipset for jeg tror jeg er litt "short" på antall kort jeg skal sende i år :D

denims cubi sa...

This card looking awesome. I am very interested for make a different type of card. I am so excited for the beautiful card.
rc truck

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin