onsdag 26. desember 2012

Topp 10 fra 2012

De tre siste årene har jeg laget meg Topp 10-lister fra året som har gått. De tidligere listene kan sees her. Jeg må innrømme at det å skulle plukke ut kun 10 ting man har laget, er en like stor utfordring hvert år. Jeg får ofte et spesielt forhold til de tingene jeg har kreert. Det kan være farger jeg synes har blitt fine sammen, en spesiell teknikke eller rett og slett bare følelsen jeg hadde når jeg lagde det. Men også i år har jeg klarte å komme meg ned til 10 ting jeg har laget, til tross for at jeg har brukt en del tid på å begrense meg til bare 10.

I fjor gav jeg bort en liten scrappegave til en av de som kommenterte Topp 10-innlegget mitt. Jeg har lyst til å gjøre det samme i år. For å delta i trekningen av scrappeoverraskelsen, trenger du bare å legge igjen en hilsen her og samtidig skrive hvilken av tingene jeg har lagt ut her som er den du likte best. Scrappegaven trekkes på nyåret.

Så her er altså min liste, samt noen ord om hvorfor akkurat dette er plukket ut.
 
Fargerik Cuba-LO
Denne LOen lagde jeg på "De kreative" sitt treff, våren 2012. Den er laget etter et utfordringskit jeg fikk av WencheJ. Kitet var en skikkelig utfordring for meg, siden jeg nesten alltid tyd til vintagefarger og gammeldags stil. Når det er sagt, fikk virkelig dette kitet og utfordringen meg til å åpne øynene litt. Etter å ha laget denne med knalle farger, laget jeg flere fargerike LOer og jeg har virkelig oppdaget at det å leke seg med farger er kjempegøy! Takk Wenche for kitet og utfordringen!

Julebilde
Dette julebildet er laget med utgangspunkt i en hus-die fra Marianne Design. Jeg endte opp med å lage dette julebildet. Bildet ser kanskje ikke så avansert ut, og er forsåvidt ikke så avansert heller...men jeg brukte virkelig mange timer på å lage det. Selve huset består av virkelig mange deler jeg har stanset ut i ulike farger og limt oppå hverandre for å få 3D-effekt. Ellers var det mye pirk med detaljer og fargelegging. Resulatet ble iallfall et hyggelig julebilde som jeg fremover kommer til å glede meg til å ta frem!


Vintage LO
Jeg kan ikke ha en Topp 10-liste uten å ha med en skikkelig vintage LO. Jeg elsker å scrappe familiens gamle bilder og på denne LOen har jeg brukt et barnebilde av min mor. Jeg er veldig fornøyd med fargene på denne LOen, samtidig som jeg utfordret meg selv til å bruke dies på en litt ny måte. På denne har jeg nemlig pyntet med en spindelvev-die cut og swirls fra et tre. Ellers har jeg brukt skikkelig søte chipboard fra Dusty Attic, som virkelig har blitt et av mine store favorittprodukter!

Bryllupskort
Dette bryllupskortet er et av tre bryllupskort jeg laget som er så og si like. Jeg lagde i sommer to kort som var i denne stilen og fargene, og fikk en liten stund senere bestiling fra ei som hadde sett dette kortet i bloggen min og ville ha et akkurat likt. Jeg synes selv at disse bryllupskortene ble skikkelig fine. Det var gøy å bruke litt andre farger og ikke bare sukkersøte kort med blonder og hjerter.


Bursdagskort
Dette bursdagskortet laget jeg tidlig i år med utgangspukt i produkter fra Kort og Godt. Jeg klarer ikke sette fingeren på hva det er, men det er noe med dette kortet jeg liker veldig godt. Jeg er veldig fornøyd med fargekombinasjonen og synes pyntingen ble akkurat passe mye. Kortet ble liggende lenge her hjemme før jeg hadde hjerte til å gi det bort, og det i seg selv synes jeg kvalifiserer til en plass på denne listen.

I love you - LO
Denne LOen er kanskje ikke mitt mest avanserte eller flotteste verk, men denne LOen har en spesiell plass i mitt hjerte. Bildet er av min mann og meg, og jeg synes bildet i seg selv er så koselig og flott. Den herlige teksten på denne LOen er et stempel fra K Design, som jeg synes er utrolig morsomt. Blomstene er selv-laget for å få de til å matche fargene i kjolen min. LOen er iallfall vitkig for meg, og en av mine store favoritter fra 2012!

Julekort av papirpose
Dette julekortet er laget med utgangspunkt i en papirpose. Jeg har laget haugevis av papirposekort i år, men dette er faktisk det første jeg laget laget som er brettet på denne måten. Det var mye puslerier for å få det til,men vanskelig var det ikke. Koselig ble det også med en litt annen variant og ikke minst hyggelig med skikkelig vintagefarger.
 
Serviett- og teboks
Denne boksen måtte bare få en plass på min liste. Jeg lager veldig sjelden bokser og brettesaker, men denne hadde jeg lenge vært fristet til å prøve å lage. Med en god mal og beskrivelse var det slett ikke vanskelig, men det var selvsagt litt jobb uansett. Boksen var uansett kjempegøy å lage, og ikke minst er denne både hyggelig å kunne beholde selv eller gi bort som gave.

Jentekort
Dette jentekortet er laget for Kreativ Hobby. Fargene er veldig typisk meg, jeg ser jo selv at jeg ofte velger meg bruntoner når jeg skal lage noe. Fotostemplet jeg har brukt er fra Kreativ Hobby, og er et av mine favorittstempler. Det er veldig anvendelig og virkelig lett å stemple med. I tillegg har jeg på dette kortet brukt mitt eget kaffesøl-stempel. Det at Kreativ Hobby har valgt å produsere et stempel som jeg har designet er veldig stort og moro for meg. Og det hyggeligste av alt er alle de gode tilbakemeldingene jeg har fått!

Meander-bok
Det siste prosjektet jeg velger meg ut fra 2012 er denne meander-boken jeg laget tidlig på året. Dette er også et prosjekt som er lite typisk for meg. Slike ting som dette blir ofte for mye pirk til at jeg orker å begynne på det, men siden denne boken skulle være en gave til min mor satt jeg i gang med friskt mot. Boken var veldig koselig å lage, og ble en virkelig hyggelig gave. Det frister absolutt å lage noe sånt igjen!


Da håper jeg du har hatt glede av min Topp 10-liste og kanskje funnet inspirasjon i det du har sett. Legg gjerne igjen en hilsen her, så er du med i trekningen av en scrappegave!29 kommentarer:

Ann Kristin sa...

For en lekker topp 10 liste Kristin! Alle er like gjennomførte og nydelige, men jeg må jo si at den Cuba lo'en skiller seg spesielt ut og jeg bare rådigger den!!! Ha en flott og kreativ romjul :) Klem!

marit sa...

Hææærlig liste! Digger cuba loen din!
Ha ei fin romjul og et godt nyttår:)
Marit

Aquarell sa...

Så masse fint! Synes det julebildet var spesielt fint. :)

Tone K. sa...

Så utrolig mye flott Kristin :)
Top 10 hos deg må være umulig å plukke ut, så mye flott som du lager :)
Takk for all inspirasjon jeg har fått gjennom året :)

Ønsker deg en fortsatt god jul ! :)
klem

Cornelia sa...

Jag har aldrig försökt mej på att plocka ut min 10-i-topp-lista, men måste säga att du har gjort en fantastisk fin sådan här!

Så flotta saker, så vackert, kreativt..!!!

Hege sa...

Nydelig og variert topp 10 liste Kristin. Jeg digger den fargerike Cuba LOen din, men liker også veldig godt vintagesidene dine. Min favoritt blant de ti er LOen av din mor. Virkelig vakker!!

Ha en fortsatt fin romjul og et godt nyttår.

LindaSS sa...

Helt herlig Kristin.. jeg er forstsatt helt forgapt i den av din mor.. den er bare så utrolig herlig.. :D

Kreativelena sa...

Så utrolig mye flott. Digger vintage LOèn. Måten du har brukt hekleduken på er jo bare helt rå :-)

Heidi sa...

Du har laget så masse fint gjennom hele året og denne topp 10-listen har mange favoritter. Kan ikke plukke ut èn som skiller seg helt ut. Kanskje må jeg prøve å få til en slik liste selv?

Godt nytt år til deg i hvert fall! :-)

Marte sa...

Hei Kristin! :) For en inspirerende topp 10 liste du har! Elsker at du behersker så mange forskjellige stiler, her er det virkelig noe for enhver smak!

Min favoritt på listen din må bli vintage LO med bilde av din mor. Synes det var så flotte farger, og oppsettet var både spennende og kreativt!

Godt nyttår! Klem fra Marte

Liven sa...

Masse flott og inspirerende her! Men Cuba LOen er bare helt fantastisk! Har lagt merke til den før også!

Godt nytt år!

Anne Lise sa...

Alt var kjempefint, men jeg bare digget julebildet :)

Marianne/skorpionen sa...

Herlige ting du har laget!! Cuba-LOen var min absolutte favoritt!
Ønkser deg og dine et riktig godt nytt år!!

anne marie sa...

En herlig inspirasjonsliste!
Flotte kreasjoner,alle som en...men jeg tror jeg velger meg meanderboken som favoritt...eller "I love you"-Loen:D
Velger begge,jeg;)

Christin aka Umenorskan sa...

Kjempefin liste. Jeg skulle gjerne hatt teboksen din :)

Meretekj sa...

Nydelig 10 på toppliste du har her!
Jeg ønsker deg et godt og kreativt nytt år!

Camilla sa...

Så flott liste med herlige detaljer. Flott tilbakeblikk:D

Godt Nytt År!

Luce sa...

Nydelig topp 10 liste! Falt for Mor og jentekortet :o)
Riktig godt nytt år til deg og dine :o)

Ida sa...

Så masse flott fra 2012! Min favoritt blir nok te dispenseren, helt nydelig!:))
Godt nytt år!:))
Ida

Merethe sa...

En herlig liste Kristin.
Jeg likte veldig godt julekortet som du laget av papirposen - nydelig.
Godt nytt år.

Klem fra Merethe

Vibeke sa...

Du er så flink!!! :) Veldig inspirerende liste!! Mine favoritter er Vintage Loen og jentekortet:):)

Gunn-Elin sa...

WOW!! Så mye fint du lager. Så kreativ og allsidig i både stil og farger.

Gleder meg til å se mer fra deg fremover. Og jeg ønsker deg et fargerikt og kreativt 2013!!

Klem Gunn-Elin

Siwert sa...

For en herlig liste du har, Kristin :)

Likte veldig godt bryllupskortet ditt ♥ Ønsker deg et spennende og kreativt 2013.

Klem Siwert

Synnøve sa...

Wow, for en flott liste!! Vanskelig å velge, men den Cuba-Lo'en er jo bare fantastisk!! Og den av din mann og deg er jo bare hjertevarm og nyyydelig, digger den;)
klem

Lene sa...

så masse flott! Likte spesielt Cuba-LOen med de spreke fargene :) Ønsker deg et godt nytt scrappeår!

Nicecrane Designs sa...

Happy New Year 2013 Kristin,,,,,,wowww,w such great creations here,,,my favorite are,,,Tissue and Tea and your girl card,,,,,,absolutely amazing my friend.......very well done.

Regine sa...

for en flott topp ti liste! likte best meander-boken :) takk for hyggelig besøk i min blogg :) godt nytt og kreativt år til deg :)

Elizabeth sa...

Du lager så mye flott, Kristin, at jeg skjønner at det ikke er lett å plukke ut topp 10. Det er som du sier at hver ting man lager betyr noe på sin måte. Utrolig mye flott på denne lista her, jeg liker så godt den cuba-lo'en den har jeg kikket på flere ganger siden du la den ut, selv om den er helt utypisk deg. Noen ganger er det lurt å ta en utfordring:). Ellers har du jo en liste som er proppet med inspirasjon til oss som stikker innom! Takk for inspirasjonen i året som gikk, gleder meg til å se hva du lager i året som akkurat har begynt! Godt nyttår til deg! Klem fra Elizabeth

GryA sa...

Så mye fint her! likte spesielt godt vintage lo`ene med tittelen "mor". Nydelig.

Takk for titten og godt nytt scrappe år!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin