fredag 7. mars 2014

Kort laget av liten og stor

Denne artikkelen er skrevet for Team Scrapping på scrapping.no, den kan også sees her.

For en tid tilbake hadde vi besøk av bl.a. vår niese på snart 13 år. Hun har scrappet på egenhånd i lang tid allerede, og det var derfor på tide at vi fikk satt oss ned sammen og vært litt kreative begge to. Det er utrolig koselig og inspirerende å sitte sammen og lage ting, og jeg tror vi koste oss like mye begge to.

På begge kortene i denne artikkelen har vi brukt stemplet "Country Estate" fra LaBlanche. Stemplene fra LaBlanche er montert på en slags skumgummikloss og er utrolig gode å stemple med. Jeg synes jeg får flott resultat hver eneste gang, og det er det neimen meg ikke alle stempler jeg får til med. På begge kortene har vi også brukt kjempelekre ark fra spring-kolleksjonen. Begge kortene er i 6*6-format.

Dette kortet er laget av min niese. Hun har laget alt sammen helt selv og brukt sine egne ideer på kortet. Eneste veiledningen hun fikk av meg, var om hvor mye lim hun burde bruke.

Motivet har hun stemplet på hvitt ark og klippet ut. Det er festet fast med 3D-limputer.

Teksten er stemplet rett på underlaget.

Hun har pyntet med blomster i matchende farger.


Min niese laget sitt kort først, og jeg hadde lyst til å lage et kort veldig inspirert av hennes. Jeg har derfor latt meg inspirere og latt motivet være i fokus, samt med blomster festet på samme sted.

Motivet er stemplet å hvitt ark, og deretter stanset ut. Jeg har svertet alle kantene med Distress Ink stempelpute i fargen Vintage Photo.

Under motivet har jeg pyntet med bølgepapp farget brukt her og der og embosset med gullfarget UTEE.


Mønsterarket synes langs kantene. Jeg synes det er kjempelekkert og har et utrolig flott vintage-preg.1 kommentar:

Linda sa...

Flotte kort. Så gøy å ha noen å dele hobbyen med :)
Linda

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin