søndag 1. juni 2014

Babynest

Vi venter en gutt i august og ventetiden brukes selvsagt til forberedelser. Babynest/babyrede er noe jeg har kikket lenge på og hatt veldig lyst på. Til slutt bestemte jeg meg for å sy et selv. Det ligger massevis av beskrivelser og oppskrifter på nettet, men jeg brukte Christina sin gode forklaring.

Stoffet og det andre jeg trengte av utstyr er kjøpt hos Stoff og Stil. Hele nestet kom på ca 200 kr i materialer.

Jeg brukte ca:
1*1 meter stjernestoff
1*1 meter blått ensfarget stoff
3 meter anorakksnor
4 meter kantbånd
2 anorakksnor-stoppere
1,5*2m med platevatt
Sytråd

Resultatet ble dette. Jeg ville lyve om jeg sa at det var en enkel sak som gikk kjempefort, men det hører med til historien at jeg og symaskinen min ikke er særlig gode venner. For de mer sy-kyndige, er dette veldig enkelt. Jeg fikk det uansett til, og selv om det har noen skavanker her og der er det iallfall hjemmelaget og utrolig koselig å skulle ta i bruk.

Her er nærbildet av stoffene.


4 kommentarer:

Hege sa...

Dette babynestet er bare utrolig skjønt. Herlige farger og mønster du har brukt. Det kommer helt sikkert til å bli masse brukt. Jeg angrer på at vi ikke hadde sånt til Laura da hun var nyfødt (måtte kjøpt i såfall, kan absolutt ikke sy)

Scratch sa...

Så koselig og flott babynest! Virkelig lekre stoffer, og dersom du ikke er på godfot med symaskinen, synes jeg du fikk det veldig bra til! Er jo så koselig å ha sydd det selv også :) Selv har jeg sydd vognposer, det er heller ikke særlig innviklet, så herved utfordrer jeg deg :D

mettepip sa...

Så flott dette ble Kristin! Ser ingen skavanker her;) Skal prøve meg på et selv til et kommende barnebarn - så takk for tipset :)

Timemimi 當代迷你倉 sa...

收費表荃灣信箱小型筲箕灣倉庫雲主機託管一級服務器托管作業系統文件地區貨倉網頁中國web design

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin