lørdag 4. oktober 2014

Surpomp

Med en baby i hus, har jeg raskt innsett at tilværelsen som småbarnsmor ikke bare er glitter, glamour og kos. Jeg har derfor bestemt meg for å dokumentere også de litt mindre trivelige sidene ved min nye tilværelse. Jeg har derfor scrappet en ganske klassisk situasjon hos oss om dagen, med en surpomp av en liten baby.
 
På LOen har jeg brukt ark fra Papirdesign. Sikk-sakk-arket er opprinnelig et juleark, men jeg synes det passet flott her. Arket er fra serien "Stille Natt" og heter "Juleklokker". I tillegg har jeg brukt #-stempel fra Staz som forhandles av Global Hobby og Kunst og blomster fra I am Roses.
 
LOen er laget for Scrappelyst, men leveres også til følgende utfordringer:
 

Babyarkene fra Papirdesign er fra serien "Lille Mirakel" og heter "Babygutt" og "Babyjente". Kantene er svertet med stempelpute. Dotsene er også fra Papirdesign.

Den lille grønne blomsten er fra I am Roses. De gule,"fluffy" blomstene er fra Storyteller. Det samme er den herlige chipboarden.

Bokstavene er limt fast delvis oppå hverandre.

Jeg har også pyntet med en stoffpynt som matcher i fargene.

Chipboarden er farget sort med stempelpute.


3 kommentarer:

Filharmonica sa...

Kjempekul LO Kristin! Stilig fargevalg og masse flotte detaljer. Tusen takk for at du deltar hos Storyteller denne gangen. Klem, Heidi

Elin sa...

Imponert over alle detaljene du klarer å finne plass til i EN lo, og samtidig få det til å se helt riktig ut :) Kjekk liten surpomp er det også ;)

Anne sa...

En herlig LO i flotte høstfarger :) Nydelig "surpomp" og mange fine detaljer.

Takk for at du scrapper med oss Papirdokker ♥

Smil fra Anne :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin