søndag 28. desember 2014

Topp 10 fra 2014

Tradisjoner er viktig og en av mine romjulstradisjoner er å ta en titt på året som har gått og lage meg en Topp 10-liste med de kreativitetene jeg liker best eller som betyr noe ekstra for meg. Rekkefølgen på listen under er tilfeldig.

Mine tidligere Topp 10-lister finner du her.

I år har også de andre i Scrappelyst laget seg slike Topp 10-lister. I tillegg til å dele din liste inne hos Scrappelyst, har du muligheten til å vinne en liten pakke her hos meg også. Det eneste du trenger å gjøre her, er å legge igjen en hyggelig kommentar. Nevn gjerne hvilket av mine kreasjoner du liker best. Jeg trekker en heldig vinner etter at fristen har gått ut 15.januar kl 20.00. Nederst i innlegget kan du se hva du kan vinne. Der finner du også listen til de andre i Scrappelyst som har delt sine lister og hvor du også kan vinne noen flotte pakker.

1 - Babylykke
Denne LOen lagde jeg for Scrappelyst og den er naturligvis ekstra spesiell for meg. I august ble jeg mamma for første gang og jeg lagde rask en LO med bilde tatt rett etter fødselen. Teksten på LOen er min opplevelse av fødselen, slik at jeg ikke skal glemme hva som skjedde og hvordan jeg opplevde det. Jeg liker den ekstra godt pga temaet, men også den enkle stilen denne LOen tross alt har.2 - Enkelt bursdagskort
Dette kortet har jeg valgt ut fordi det er egentlig ganske ulikt meg. Det meste jeg lager blir stæsjet en del og jeg bruker så og si alltid blomster. Her har jeg holdt meg til en enkel stil uten noe særlig pynt, og jeg synes faktisk det fungerer overraskende bra. Papirene og pynten fra Papirdesign er perfekt til denne typen kort.

3 - Herlige, gode deg
Denne LOen er også laget for Scrappelyst. Oppgaven her var klin og klæsj og jeg har laget bakgrunnen fra bunnen av selv. Jeg synes det var hyggelig å samle ultralydbildene gjennom hele graviditeten på en LO, og det er spesielt å se utviklingen. Teksten på LOen var et slags brev til vår ufødte sønn.


4 - Farvel tær
Ennå en LO laget for Scrappelyst. LOen er med et bilde av magen, tatt ovenifra.   Jeg synes LOen ble skikkelig leken og passet godt til bildet. Det var moro å lage denne og ikke minst gøy å bruke farger som ikke er typisk meg.

5 - Mini-posekort
Dette mini-posekortet koset jeg meg skikkelig med å lage. Det var gøy å lage en litt annen variant av papirpose-kort og jeg synes det ble et flott lite bursdagskort.


6 - Unik
Ennå en LO med ultralyd-bilde. Dette var den aller første LOen jeg lagde til/om vår sønn og den er dermed naturlignok spesiell for meg. Bildet er fra ordinær ultralyd og det ble selvsagt plutselig veldig virkelig det som skulle skje oss.7 - Gratulerer
Dette kortet er også veldig annerledes enn hva jeg vanligvis lager. Her har jeg lekt meg med både struktur, farger og ikke minst alkoholblekk. Jeg glemmer bort alkoholblekket mitt litt, men det er alltid gøy de gangene jeg tar det frem igjen.


8 - Crazy cat
Gjenbruk på LOer er alltid gøy og det har jeg drevet med på denne. Jeg hadde lyst til å lage en skikkelig leken LO med ulike strukturer og ikke minst gjenbruk av silkepapir og bast jeg fikk sammen med en blomsterbukett. Jeg synes LOen ble skikkelig morsom selv, og Lucy er jo et naturlig fokus også.


9 - Gjesp
Noen ganger er det enkleste det beste, og på denne LOen synes jeg det fungerer godt med enkel stil og lite pynt. Jeg synes det sorte blir en fin kontrast til det blå. Også må jeg jo si at jeg synes motivet på denne er utrolig søtt da...


10 - Påskebilde
Dette bildet er laget for Barnemix. Det er alltid hyggelig å bli spurt om å være gjestedesigner og det er alltid gøy med en utfordring. Påske-prosjekter er ikke det jeg lager mest av, men det var utrolig morsomt å lage dette. Jeg synes også bildet ble koselig, søtt og ganske påske-preget.


Det var altså min liste. Nå håper jeg du legger igjen en hyggelig hilsen her hos meg, og skriver hvilket av mine bidrag du liker best. Du har da mulighet til å vinne denne lille pakken her:

Listene til de andre på Scrappelyst finner du her:
Hege
Elin
Kristine
Wenche
Ann Kristin
Linda

20 kommentarer:

Scrapperypa sa...

Så mye flott du har fått laget i år. Synes spesielt LOen med lillemann som gjesper var utrolig sjarmerende. Artig å fange slike hverdagslige ting på kameraet. Godt Nytt Scrappeår

Tone K. sa...

Utrolig mye flott i lista di Kristin :D Gleder meg til å se mer i 2015 :D
Godt Nytt År ! :D

Filharmonica sa...

Så mye lekkert du har laget i 2014 Kritin, min absolutte favoritt er kort nr. 7! Tusen takk for titten, gleder meg til å følge deg videre i 2015 :-) Godt nytt år!

Scratch sa...

Så mye lekkert! Og kjempeflotte LOer av Erik <3

Lenas kort sa...

Så mye lekkert! :-) Ønsker deg ett fortsatt god jul, og ett godt nytt år :-)

Birgitanita sa...

Her var det mye flott :) Jeg satte stor pris på nr 10. Syntes fargene og oppsettet var helt nydelig.
Godt nyttår. ;)

Unknown sa...

Da har æ vert innom alle bloggene, å må si du også er flink på det med LOer... <3

Hege sa...

Kjempefin topp 10 liste, Kristin.
Og ekstra gøy å se LO-ene dine av av Erik :-)
Tusen takk for all inspirasjon i 2014 :-)Gleder meg til et nytt år på team Scrappelyst.

Elin sa...

Hei på deg ;) Takk for et flott år med kreative sprell. Setter stor pris på ha blitt kjent med deg og verdsetter den flotte jobben du (og Wenche) gjør som ledere for et herlig team! Nydelig toppliste, min favoritt er nok den første UL Loen din: Herlige gode deg :) Gleder meg til masse flotte Erik LOer fremmover, og ser frem til et nytt kreativt år sammen med deg :)

Elin

Wenche sa...

Så utrolig mye fint du har laget det siste året, Kristin. En herlig variert og allsidig scrapper er du. Tusen takk for et godt samarbeid, mye moro og herlige stunder gjennom året som er gått. Gleder meg til det neste :-)

lillesmor sa...

Godt gjort å få til så mye scrapping med liten baby i hus. Du lager så mye variert og flott, og det gratulerer kortet er kanskje min favoritt..
Takk for inspirasjonen i 2014.

Aquarell sa...

Nr 3 og 4 var spesielt flotte, men alt var bare nydelig!
Kos deg i det nye året med babyen din. :-)

Mai-Britt sa...

Super top 10 med en masse inspiration, og der er jo ingen tvivl om, at du har en stærk historie at fortælle fra 2014. Noget du har gjort meget flot på den første LO på listen. Rigtig godt nytår til dig og dine!

Bente Årstad sa...

Kjempeflotte alle sammen:)

Papirskreppa sa...

Her var det mye fint :)

Ann Kristin sa...

En virkelig flott liste Kristin! Vanskelig å plukke ut en favoritt, men crazy cat er bare sååå kul! Takk for samarbeidet i året som har gått! Gleder meg til mye moro, skravling og scrapping i året som kommer! :)

Katrine E. Bråten sa...

Lekker liste fra året som har gått! Du er utrolig flink til å få med tekst på layoutene dine - utrolig viktige minner å ta vare på. Jeg gleder meg til å se hva du tryller frem i 2015, og håper på enda flere herlige baby-layouter :)

EllenFossli sa...

Så herlig liste du har i ditt helt spesielle år, herligste i verden er å få baby. Det ser en på dine nydelige LOer, heldige lillegutt som får de i albumet sitt<3 Ønsker dere alle ett godt nytt år <3 Gleder meg til å følge deg for å få litt tips fremover ;)

Elisabeth Helland sa...

Mye flott du har laga, og jeg gleder meg å følge med lillemann via LO'er...nesten så man føler man kjenner de når man har "fulgt de opp hele veien fra magehus til omtrent de flytter ut"...hehe..

Cornelia sa...

Du gör fantastiskt fina layouter (och kort)! Tycker alldeles speciellt mycket om när du får med mycket text till dina sköna bilder!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin