lørdag 9. januar 2016

Dilla på lim

Okei, jeg skal innrømme at lim kanskje ikke er det mest spennende en scrapper bruker pengene sine på. Lim er liksom bare noe man "må ha", et nødvendig onde om du vil. Og lim kan jo være ganske klissete og styrete. Jeg har iallfall stadig vekk lim utover pulten, etter en limtube jeg har glemt å sette korken skikkelig på. Og ja, jeg skal innrømme at jeg har vært helt ekstremt skeptisk til disse store lim-dispenserene som ruver skikkelig og ser ut som et verktøy som mannen kunne hatt i sin verktøykasse. Innimellom må jeg bite i det sure eplet og innrømme at jeg har tatt grundig feil. Denne gangen må jeg akkurat det...denne store limdispenseren fra Home & Hobby er nemlig noe av det mest geniale jeg har vært borti på lenge.

Tuppen er akkurat passe bred og man får nok lim av en stripe, til at det fester skikkelig.

Man påfører limet ved enkel å bare dra tuppen på dispenseren bortover arket. Siden limet har en svak hvitfarge, ser man også lett hvor man har påført det. Og selvsagt får man refiller til denne dispenseren også.

Her er kortet jeg har laget denne gangen. Alle elementer som er i papir, er limt fast med dette limet. Og jeg kan også love deg at det sitter skikkelig fast. Ikke noe dårlig lim som løsner her i gården. På kortet har jeg brukt motiver og bakgrunnsark fra Studiolight. Teksten og de små rosene er fra Kort og Godt.Jeg er altså plutselig overbevist om at dette limet jeg mente var ganske unødvendig, faktisk har blitt en nødvendighet i min utstyrsveske. Utrolig praktisk å slippe flytende lim utover pulten og veldig praktisk med en dispenser som er så enkel i bruk.

Produkter fra Studiolight og limdispenseren i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

HER kan du finne din nærmeste forhandler.

3 kommentarer:

Anne-Eddie sa...

Nydelig kort! Lim er en nødvendighet, men er lei de dispenserne som alltid svikter ! Bruker mengder med store limruller fra en hobbybutikk! Selges i 6 pkn. Svikter aldri, lett å rive og lett å fjerne baksidepapiret på ! Klem ;)

Scratch sa...

Flott artikkel om limet :) Informativt og bra!

Maristela Guilherme sa...

Lindo trabalho.
Parabéns.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin