tirsdag 4. juli 2017

Hilsen til kollegaer

Jeg har verdens beste kolleger og jeg hadde lyst til å lage en liten hilsen til dem, som de skulle finne på plassen sin når de kom på jobb om morgenen. 

Slike små hilsner er kjappe å lage, om man ikke lager altfor mye utav det, men noen ganger jo det enkleste ofte det beste også? Jeg har brukt en liten Anthon Berg-sjokolade pakket inn i plast som utgangspunknt. Rundt der har jeg brettet en kakeserviett som jeg har bundet fast med tynn hamptråd. Jeg har deretter stemplet opp teksten på et Studiolight mønsterark. Teksten er et stempel fra Papirdesign. Jeg har stanset ut teksten med en sirkel-punch, svartet kantene med stempelpute og limt det oppå en utstanset die cut. Jeg har deretter tatt en tynn stripe med glitterlim langs kanten og limt på en liten rose. Vips, så er de ferdige.


Jeg lagde 10 stykker totalt.

Jeg la sjokoladen oppå tastaturet til hver enkelt, så de skulle få en fin start på dagen når de kom på jobb dagen etter.

Produkter fra Studiolight distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

Denne leveres til Papirdesign sin utfordring med tema favoritter: http://papirdesign.blogspot.no/2017/07/sommerutfordringen.html?m=1 Stemplet jeg har brukt er fra Papirdesign og et et sv de stemplene jeg bruker mest, altså en favoritt.

2 kommentarer:

Kristine Henanger sa...

Så herlig liten oppmerksomhet å gi til kollegaer :)
Tusen takk for at du deltar på Papirdesign sin utfordring ♥

Klem

Cathrine Sandvik sa...

Disse var kjempesøte! Utrolig god ide :-) Tusen takk for at du er med på Papirdesigns sommerutfordring. Kreativ klem fra DT- Cathrine.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin