torsdag 21. august 2008

Vel hjemme - Gran Canaria

Da er vi vel hjemme fra Gran Canarias sol og varme. Vi kom hjem i går kveld/natt og det var godt å komme hjem igjen til både Timmy, egen seng og ikke minst norsk mat.

Vi har hatt en kjempefin tur, men at 1 uke med kunsoling og bading kan gå så fort er jo nesten et mysterium. Men det har vært nydelig, vi har begge fått ladet batteriene og stedet vi har vært på har vært utrolig flott! Jeg har som alltid blitt lettere rød på kroppen, en farge som nok forsvinner vekk i den normale blekheten etter kun få dager. Men det er sånn det alltid er med meg...

Vi feiret også bursdagen min der nede...nå er jeg altså 30 og alderen begynner å tynge. Vel, kanskje ikke... Det var en kjempehyggelig dag iallfall, vi avsluttet dagen på terassen med champagne. Av mannen min fikk jeg et nydelig smykke i hvitt gull med diamanter + en kjempeflott klokke. Han har virkelig truffet perfekt med gavene han fant, det falt skikkelig i smak hos meg. I tillegg fikk jeg masse hyggelige SMS'er, noe jeg satte stor pris på!

Timmy ble glad når vi kom hjem, men han skulle nå ut med en gang også... Men man så lett på kroppsspråket hans at han hadde savnet oss. Så i natt har han fått lov til å sove i senga vår, til hans store glede (han var veldig kosete hele natta). Nå farter han som vanlig igjen...

Nå er det et par dager hjemme (jeg skal på jobb i morgen), før det blir noen dager i Praha.

Og enn så lenge, et lite bildedryss....
5 kommentarer:

ullpurka sa...

Ser ut til at dere har hatt en fantastisk uke der nede altså!!

Sender deg en liten bursdagsgave i dag jeg.

Klem

Fenris sa...

Så fine bilder! Likte spesielt det med føttene på ;-)
Godt å ha deg hjemme igjen i alle fall.

Klem, Linn.

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Velkommen hjem, håper dere har hatt en fin tur! Og jeg synes da at du hadde fått en fin brunfarge jeg, ikke rød som du påstår :D Koselige bilder!!

nabon sa...

Så masse fine bilder, og gratulerer med dagen som var!!!

Tenker Timmi koste seg hele natten jeg, her er Vesla som en hatt på puta mi hele natta, hver natt... hehe, de er søte disse kattene også da!!

mo9ca sa...

For noen flotte gaver!! Mannen din har jammen god smak altså!!
Og så syns jeg mannen din er kjempeflink å ta bilder - for det er vel han som har tatt de bildene du er med på? Likte spesielt godt det med drinkene i forgrunnen og deg i bakgrunnen, det gav en kul effekt!!
Kos deg i gamlelandet nå da, før du fyker avgårde igjen ;)

Ha en super dag videre!
*klem*

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin