mandag 15. juni 2009

For en flott treffhelg!

Da er treffhelga til Hjertelaget over, og for en helg vi hadde. Aller først må jeg si at det var synd ikke alle hadde anledning til å delta, men håper det ordner seg neste gang.

Vi har vært samlet hele helgen, med mye latter, skravling og scrapping. Det er ingen tvil om at Hjertelaget er en herlig gjeng som utfyller hverandre på en utrolig god måte. Vi har spenn i alder og personlighet, men vi kommer utrolig godt over ens og har enormt mye å snakke om når vi er samlet. Takk til dere alle sammen!

Jeg har fått scrappet litt i helga også, det var godt å føle at jeg var litt effektiv tross alt. Men det viktigste er kanskje all inspirasjonen de andre gir meg, og alle de små detaljene som jeg aldri har klart å finne opp selv. Dere lager utrolig mye flott alle sammen!

Følg med i galleriet, der er jeg sikker på at det fremover vil bli lastet opp massevis av flotte bidrag. Jeg kunne skrevet masse om helgen, en del av damene er nok litt ekstra fulle av påfunn enn noen av oss andre. (Navn skal ikke nevnes.)

Til slutt vil jeg bare si:
Anne: takk til min herlige romkamerat, du er en drøm å dele rom med! Og takk for hyggelig frokost, glad jeg fikk mulighet til å bli ennå bedre kjent med deg!
Ane: du er virkelig en herlig person på alle mulige måter. Du inspirerer meg stort. Og du, rundttur i Skien er også gøy...
Linda: du er full av krutt, herlig å se energien din! Takk for stemningen og latteren du lager rundt deg.
Kjersti: herlig å se deg scrappe litt og utrolig hyggelig med baby-besøk sammen med oss. Håper du gir oss foto-kurs en gang.
Hege: herlig med ditt humør, pass forøvrig opp for påbudte kjøreretninger og røde lys...hurra...
Ann-Christin: veldig glad du liker noe av det jeg lager...hihi....takk for stemningen du skapte og din herlige humor!
Trine: veldig hyggelig å se deg litt, synd du ikke kunne være med ennå mer. Og du...kattekjøtt servert på restaurant er faktisk ikke morsomt...ikke for Timmy iallfall..


Ta også gjerne en titt i Anne sin blogg og se hva hun skriver.


6 kommentarer:

Lula sa...

Så flott referat fra helgen! Jeg skal lage et imorgen, det ble litt sent idag etter mye jobbing;) Tuusen takk for flott helg med MYE latter og mye moro.

ps. Jeg håper du skjønner at jeg er typen som driter meg ut...til stadighet *dåner*

KLEM

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
HegeAL sa...

Så morsomt å lese!! Tusen takk for kjempehelg. Har kost meg masse og ler fortsatt når jeg tenker på kjøre turen hjem.. *husk å holde nesten alltid til venstre* *lol*

-klem-

Anne Kristine sa...

Så herlig å lese Kristin..flott beskrivelse av helgen...
Og tusen takk for koselige frokostsamtaler og du er jo bare en helt nydelig person å være sammen med....storklem Anne

Monica sa...

Høres ut som en herlig helg Kristin. Tror nok dere har kost dere masse. Koselig med referat :) Klem

Jorunns Fredfylte Boble sa...

Åhhh, så gøy å lese!! Bildene taler sikkert for seg selv, hehe. Så du hadde lagt ut noen på Facebook også, må ta en nærmere titt da jeg har litt bedre tid ;)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin