onsdag 5. august 2009

Dekorert gavepose (DT-bidrag for Papir i Hjertet)

Denne gaveposen er laget til August-galleriet til Papir i Hjertet. Galleriet inneholder allerede lekre bidrag i ulike stiler. Her finnes noe for enhver smak. Ta en titt og la deg inspirere.

Men tilbake til gaveposen min. Denne lille gaveposen er dekorert ut i fra eget hode. Og denne posen må da være ypperlig å gi bort til bursdag, eller kanskje bare bytte ut teksten og ha som pynt?

Her er en tag malt hvit og dekorert med Tiny Alpha-bokstaver fra Making Memories. Tagen er svertet med stempelputer. Tagen er først pyntet med tyll og så festet med en clips fra Tim Holtz. Bølgekanten er stanset ut med punch fra Martha Stewart.

Kantene har fått crackle paint på seg for å gi mer effekt. Tråden på bildet er festet i ballongene, og er hvit Scrappers Floss.

Blomstene er fra Prima, de har fått glitterlim på seg. Pynten under er Scrappers Floss. Kronen er en søvfarget charm.

Ballongene er stanset ut fra QuicKutz og har fått Scrappers Floss festet rundet bunnen. Papiret oppå gaveposen er silkepapir.
Fullstendig materialbeskrivelse finnes i august-galleriet til Papir i Hjertet.


Dersom du ønsker å lære hvordan denne posen dekoreres, så skal jeg holde kurs i dette på Skotselv-treffet i oktober. Et annet eksempel på dekorering med samme teknikk kan sees i mitt blogginnlegg Gavepose i vintage-stil. Mer informasjon om kurset legges ut etterhvert, men du må gjerne sende meg en PM på scrappeforumene dersom du ønsker informasjon.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen!;D
Herlig pose, virkelig skjønn;D!
Klem Ida:o)

Marianne sa...

Så herlig gavepose! Må jo være en suksess i enhver bursdag. Takk for tipset!

Marianne

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin