tirsdag 29. desember 2009

Topp 10 fra 2009

Jeg har sett at flere har lagt ut sine topp 10 kreasjoner fra 2009 i bloggene sine. Det er utrolig morsomt å se hva for slags flotte ting folk legger ut, også synes jeg det er en flott måte å "skryte" litt av seg selv på. Det er jo alltid sånn at noen ting man lager av ulike grunner, betyr mer for en selv enn andre ting. Jeg har kikket gjennom en del av mine kreativiteter fra 2009. Jeg har scrappet mye kort i året som har gått, men det er allikevel ikke så mange kort som trekkes frem her.

Vel, her er mine topp 10, i tilfeldig rekkefølge. Legger også ved noen ord om hvorfor jeg har valgt akkurat disse bidragene.


Glad i geiter
Dette bidraget var ett av mine finalebidrag i Scrappekrigen. Bildet er av min mor som liten. Denne LO'en har helt siden jeg laget den, vært noe ekstra for meg. Jeg er veldig fornøyd med å ha våget å leke meg med farger, blekk og søm, spesielt når det var et finalebidrag. Jeg er også fornøyd med å ha fått min egen stil over denne.
Cute
Dette var ett av mine bidrag i Mesterscrappen. Jeg liker denne siden godt, fordi den er så "behagelig" å se ¨på. Synes fargene harmonerer veldig godt. Dessuten synes jeg det ble en ekstra effekt med det bildet jeg valgte å dele opp. Swirlene på siden er sydd med maskin. Også er det jo alltid gøy å scrappe bilder av en så vakker pus.


Scrappet lerret
Dette er mitt aler første (og forsåvidt eneste) scrappede lerret. Jeg var ikke så fornøyd med dette til å begynne med, men etter å ga set på det her det henger på veggen, har jeg blitt mer og mer fornøyd. Bildet i seg selv er kjempeflott. Det jeg liker med dette lerretet er alle effektene på bakgrunnen. Det er mange lag med ulike strukturer og farger oppå hverandre. Og selvom det ikke kommer så godt frem på bildet, gjør dette mye med overflaten på bakgrunnen,


Twins
Dettet kortet laget jeg til min barndomsvenninne som fødte tvillinger i mai. Babykort er nok ikke min favoritt å lage, men dette kortet ble jeg veldig fornøyd med. Synes jeg har fått frem det litt sarte, men også det jentede ved de rosa fargene. På dette kortet har jeg også puttet å en del detaljer som gjør kortet ennå mer babyete enn bare bildemotivet.

Papirpose
Denne papirposen er kanskje ikke så spesiell, men den har stått til pynt hjemme hos oss i flere uker. Dette er noe helt annet enn jeg vanligvis lager, og det gjør meg kanskje ekstra fornøyd. synes jeg har fått frem det litt slitte preget jeg ville.


Mini-album
Dette er vel ikke akkurat et av mine vakreste verk, men dette albumet storkoste jeg meg med å lage. Det var en takkegave til min mor siden hun var kattepasser når vi var i Dyreparken- Albumet er laget av en pappkopp vi fikk kaffe i i Kardemomme by. Oppi er det små albumsider med ulike bilder fra byen.


Timmys tanker om fremtiden
Jeg ble utfordret av Anne på Scrappehuset. For det første er det en ære å bli utfordret av Anne i seg selv, for hun er et fantastisk menneske jeg setter stor pris på å ha blitt kjent med. Men det var også gøy å prøve seg på selve utfordringen. Jeg liker å bruke humor i det jeg lager, og dette ble intet unntak. I denne tegneserien, har Timmy tanker om hva han skal bli når han blir stor. Og endelig kom alle bildene i alle mulige situasjoner til nytte.


Se der
Dette er kanskje heller ikke en av de helt spesielle LO'ene. Men allikevel ble jeg så fornøyd med fargene og sammensetningen. Synes rett og slett den ble delikat og litt romantisk. Bildet er av meg og min mann, og det i seg selv var utrolig koselig å scrappe.


17.mai 1954
Dette er en av de LO'ene som jeg tror alltid kommer til å bety mye for meg. Bildet er av min mormor. LO'en ble laget til Scrappekrigen som ble gjennomført i høst, oppgaven var å lage en vintage LO. Jeg tror dette er den eneste skikkelig vintage LO'en jeg har laget. Det var utrolig moro å måtte elde det meste jeg skulle bruke, dessuten synes jetg selv jeg klarte å få frem et gammelt preg og en side med massevis av detaljer.


Fokus
Fargene på denne LO'en synes jeg ble skikkelig sommerfriske og fine. Også må jeg si at dette bildet er for meg et blinkskudd. Timmy er utrolig herlig når man oppdager noe spennende, og han strekker og bøyer halsen akkurat som på dette bildet. LO'en er i seg selv ganske enkelt og med forholdvis lite pynt. Men den er litt anderledes enn brunfargene jeg ofte bruker, og dermed skiller den seg litt ut.

Vel, det var mine topp 10 fra 2009. Kanskje du vil legge ut dine også?

7 kommentarer:

Grethebella sa...

Du lager så mye flott Kristin.
Har vært på bloggrunde nå og ser at flere har laget et slikt innlegg. Skikkelig artig å høre historiene rundt hver enkelt Lo eller kort. Man ser annerledes på det.
Liker veldig godt stilen din, og heldige deg som har alle de gamle bildene å ta av.

Godt nytt år.
Klem Grethe

Marit sa...

Så mange flotte sider kristin..og er det ikke rart hvordan man plukker ut prosjekter for å oppsummere året...det er ikke nødvendigvis de fineste, men noe ved de enkelte tingene som gjorde oss glade underveis...eller etterpå :) jeg holdt f.eks på å ta med kaffekortet mitt da jeg la ut mine topp ti. hehe

Hadde veldig sansen for siden med mange bilder og tenkebobler jeg da..men så er jo sider med mange bilder min favoritt nesten uasett :)

Filharmonica sa...

Så mye flott du har laget :-) Likte best LOen fra 17. mai... den har jeg bitt meg merkei før. Titt gjerne innom hos meg også på min topp 10 liste. Riktig godt nytt år!

MonaV sa...

Så mye fint og forskjellig du hadde her.
Jeg likte oppsettet på den andre LOen din veldig godt.

Ta gjerne en tur innom min blogg for å se på min topp liste:)

Gunn-Hege sa...

Så mye fint du lage Krisitn, jeg syns det er spesielt artig å se alt det morsomme du scrapper med Timmy som hovedpersonlighet =0)
Tok utfordringen din om å lage min egen favorittliste, om du vil kan du se den her: http://puslekroken.blogspot.com/2009/12/mine-favoritter-2009.html
(fikk ikke til å lage dirketelink, fillern)
Godt nyttår!!!

Marianne sa...

Du lager så utrolig mye lekkert Kristin! Så kreativ og din bruk av ulike produkter/elementer/teknikker er veldig inspirerende!

Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år og gleder meg til å følge deg i 2010!

Klemmer fra Marianne

Kari sa...

SÅ mye fint du har på topp 10-lista di!
Ønker deg alt godt i det nye året!

Klem, Kari

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin