søndag 31. januar 2010

Herlig med treffhelg

Da var treffhelga over og jeg har hatt det utrolig morsomt.  Du og du så inspirerende det er å bruke en helg på scrapping sammen med så kreative jenter.  En stor takk til Ann-Kristin og Marit som arrangerte dette!

Jeg har i helga laget 7 LO'er og 7 kort, så effektiviteten har virkelig vært stor.  Her er noen av kortene jeg har laget. 

Dette kortet er meget spesielt, basert på veldig intern humor.  Og ja, den lilla ugla er enormt malplassert...men det var også litt av meningen...

Dette kortet er en ren lift av et kort Marit lagde.

Og dette kortet ble laget med utgangspunkt i et kit vi fikk utdelt.

3 kommentarer:

Marit sa...

Takk for at du var med og bidro til super helg du også kristin. Du lager så mye flott....og det var skikkelig koslig å sitte ved siden av deg på treffet:)

HEIMLAGA sa...

åååh, det ser ut som du har hatt det helt smashing på treff. Resultatet er ihvertfall det. Det øverste kortet var utrolig morsomt :D Herlig annerledes og kreativt ♥

Forresten, gratulerer som vinner av blogcandyen min :D Kommer en gave i posten om ikke så lenge. Har adressen din, hvis du ikke har flyttet siden jul :D

Håper du får en flott første uke i februar :) Tenk nå går vi lysere tider i møte ♥ Klem til deg og Timmygullet fra meg og --> ^..^ :O)

Grethebella sa...

Hei hei.

Takk for et koselig Hønetreff, skulle så gjerne ha sittet litt nærmere deg. Jeg koste meg masse, med høner og lilla ugler. Synes kortene dine ble kjempe flotte. Lo'ene dine har jo whow faktor som vanlig. Timmy er søt asså :)

Håper vi sees snart igjen.
Klem Grethe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin