onsdag 3. februar 2010

Utfordring på Hjertelaget

Hjertelaget var i januar utfordret til å lage noe med mønsterpapir som bakgrunn. Jeg valgte å bruke et mønsterpapir jeg hadde hatt liggende en liten stund, Prima sitt Fruity Jungle. Arket er nydelig på både forsiden og baksiden.


Jeg valgte i tillegg å bruke litt av Fancy Fants sitt mønsterark Baby's Breath. Kantene er lysnet opp litt med Zig Baby Biggie.  Den hvite scallop-kartongen har fått litt stempelsverte på kantene og er i tillegg sprayet med Glimmer mist i fargen Olive Vine.

Av pynt har jeg valgt å bruke Gardenia-blomst, sammen med netting, pom pom-bånd og ulike pyntenåler. I tillegg har jeg pyntet med en mirror-fugl fra Maya Road.

For å få ennå mer effekt ut av arket, valgte jeg å sy litt med hvit tråd. Av tråd benytter jeg alltid jeans-tråd, da denne er noe tykkere og vil bli fremhevet bedre.

Perlehjertene bruker jeg mye som pynt, og her fant jeg noen som passet perfekt i fargen. I tillegg har jeg brukt May Arts-bånd formet som løvblader. Sommerfuglen er fra ScrapFx.  For å skape litt mer effekt av den, har den fått en runde med Crackle Paint. Den grønne Paper Bradsen fra Bazzill er ypperlig som pynt i seg selv, eller med dekor oppå.

Jeg storkoste meg med denne utfordringen.  Og det var gøy å scrappe dette barnebildet av meg selv i tillegg. Og det å scrappe rosa er heller ikke dagligdags for meg.

Komplett materialliste finnes i januar-galleriet.

5 kommentarer:

Gørils kreativiteter sa...

Denne var nydelig!!! Herlige farger, pynt og oppsett!

Klem Gøril

Cathrine sa...

Kjempe nydelig LO ♥

Nina sa...

Oi,oi,oi, så utrolig lekker! Digger alle de små detaljene ♥♥♥

HEIMLAGA sa...

Herre for en nydelig lo ♥ Elsker stilen din!!!!! Og rosa og grønn er så utrolig vakkert sammen :)

Grethebella sa...

Så nydelig denne var.
De skjønne fargene du har brukt og stæsjet er så delikat.
Love it!

klem

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin