fredag 28. mai 2010

Hipp hurra for min mann

Min kjære, kjære mann hadde bursdag i går, og jeg synes alltid det er så hyggelig når han har bursdag.  Riktignok sliter jeg like mye hvert år med å finne noen ålreite bursdagsgaver, men jeg finner da alltids noe.  Men det er så utrolig hyggelig å kunne feire han, ha han i fokus en hel dag og bare varte han opp.  Nå ble det riktignok han som vartet meg opp i går siden jeg var på seminar med jobben og kom litt senere hjem, men han hadde en fin dag ifølge han selv. Må uansett skryte litt av han, for han lagde en 100% perfekt biff-middag til oss i går.  Koselig!

Ellers går dagene i ett, det er hektisk og krevende om dagen på flere måter.  Men slike ting går jo alltid i perioder og det går heldigvis mot ferie nå etterhvert.  Men før det, venter morgendagen med den store ESC-finalen! Vi har en tdaisjon her i huset om at de finalene skal sees med full konsentrasjon, sammen med ost, kjeks og rødvin.  Ja, og det viktigste av alt...eget stemmeskjema med plass til kommentarer.  Disse kveldene er alltid spesielle og morsomme, så jeg gleder meg skikkelig!

Til slutt kommer noen kort jeg har laget denne uken.  Det øverste fikk min mann til sin bursdag.  Kansje litt mye rosa, men det ble jo litt kompensert med de blå-turkise blomstene...

3 kommentarer:

Kari sa...

Gratulerer med dagen til mannen din. De får tåle noen rosafarger også når de har koner med en slik hobby. ;-)

Digget det siste kortet her altså. Fuglen og buret var helt i min smak!

ullpurka sa...

Gartulerer med dagen til mannen din Kristin.
Og FOR noen lekre kort du har laget. Moro å se at flere enn meg er skikkelig i kortsiget om dagen altså.
Det siste kortet du har laget her... er det med dies fra TH eller?

Ha en nydelig dag videre.

pia iris sa...

takk for koselig kommentar i bloggen min.
flotte kort du har lagd her. likte godt det røde med den skjønne katten på.
ha en flott uke.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin