søndag 2. mai 2010

Vakre papirer fra Heartfelt Design

Det er ingen tvil om at Heartfelt Design er min nye favoritt. Og en skikkelig bonus er det at både papirer og stempler harmonerer så godt sammen.  Jeg fikk derfor lyst til å lage et kort hvor jeg kunne kombinere begge deler.

Sirkelen på bildet er et glassunderlag i kork-materiale.  Dette har jeg malt med Gesso, svertet med Cat's Eye-stempelpute i fargen Chestnut Roan, stemplet med vintage-stempel fra Crafty Induviduals og deretter stemplet med unik-teksten fra Heartfelt Design.  De små sommerfuglene er stanset ut med Martha Stewart sin sommerfugl border-punch.  De er brettet litt opp på hver side og limt fast på midten.

Englene er klippet ut fra Heartfelt Design-arket Friends are Angels. Det er det samme arket jeg har brukt som bakgrunn for kortet mitt. Englene er svertet litt rundt kanten før det er limt fast på kork-underlaget.

Blomstene jeg har pyntet med er fra Prima og er av typen Painterly Hydrangeas. I midten har jeg plassert rosa halvperler.

Langs kantene på kortet har jeg embosset med UTEE Gold.  Dette gir en fin og røff effekt. Alle kantene på arkene er svertet med stempelpute.

Nå håper jeg du har latt deg inspirere av både papir og stempel fra Heartfelt Design.  Vil du ha mere inspirasjon?  Papir i Hjertet har en egen kategori for kreativiteter laget med papirer fra Heartfelt Design og en egen for det som er laget med stempler fra Heartfelt Design. Du finner fullstendig materialliste for mitt kort i galleriet.

6 kommentarer:

Grethebella sa...

Helt nydelig Kristin.
Jeg har fått Heartfelt arkene, de er HELT nydelige alle sammen. Har ikke hatt tid til å bruke de ennå, men til uka kanskje.. må bare komme godt i gang med tertialet. (miniårsoppgjør)
Ha en fin uke!
Klemmer fra Grethe

Marianne sa...

Så nyyydelig!! Nydelige ark, skjønner godt du har blitt glad i dem. Har ennå ikke fått kjøpt meg noe av verken ark eller stempler men de står på "listen" min over "må ha" :D
Så stilig med det glassunderlaget da, gøy å se ikke_scrappeting i brukt også på kort.
Du spurte om uglene på det siste kortet mitt, det er fra en stempelpakke fra Sassafrass :)

Ha en flott uke!
Klemmer fra Marianne

aina sa...

Kjempefint! Det er så lekkert å embosse litt på kantene... takk for masse god inspirasjon..

ullpurka sa...

Dette kortet falt jeg bare helt for og har lagret det under favoritter.
Du er så flink til å få farger til å gli over i hverandre og å harmonere. Nyyydelig med det Unik-stempelet til her og.

Ha en super dag Kristin.

Ann Cicilie sa...

Kjempefint kort!

Jeg var til nå lykkelig uvitende om den produsenten, men nå fikk jeg visst noe nytt å bruke penger på ja... Akkurat det jeg trengte ;D

Ha en super mandag!

Xuan Thanh sa...

Det var et utrolig vakkert kort! Det var mange nydelig detaljer og arkene er så fine.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin