lørdag 1. mai 2010

Sløv lørdag

Ja, da var det lørdag ettermiddag allerede.  Jeg har hatt en enormt daff lørdag.  Torsdag begynte jeg å kjenne litt sårhet i halsen min og det har slått ut ennå litt mer.  Har desverre sovet lite i natt og har ikke vært helt i toppform i dag.  Hadde planer om å være effektiv og scrappe en del, men sånn gikk det ikke.  Har virkelig ikke hatt ork eller tiltakslyst til det, men fikk laget to kjappe LO'er allikevel.

Mannen min er på party med jobben i dag, så det har vært alene-hjemme-lørdag også.  Veldig tomt og stusselig i huset synes jeg.  Heldigvis har jeg mye selskap i både Timmy og Lucy.  De er virkelig to små vidundere begge to.  Timmy storkoser seg om dagen nå som han an være så mye ute, og Lucy flyr ut og inn og jakter ivrig ute.  Lucy er en rå jeger altså, hun har fanget mye mus på denne korte tiden hun har vært ute.  Nå kan det jo kanskje tyde på at Timmy har blitt slappere på jeger-oppgaven sin, men det er godt at Lucy er flink.  Hun skal også selvsagt vise frem fangsten sin, hun er kjempestolt.  Heldigvis har hun tatt knekken på dem før hun skal vise dem frem.

Jeg får krysse fingrene for at formen er bedre i morgen og at jeg får gjort litt mer da.  Har masse klesvask, litt rydding i huset osv som jeg burde tatt, men det blir iallfall ikke i dag.

Til slitt, her er noen bidrag for Hjertelaget.


4 kommentarer:

Monica sa...

Høres egentlig litt ut som min lørdag så langt, bortsett fra de 2 LOene (dessverre, skulle gjerne scrappet jeg også). Har vært bob-bob vær i hele dag, men nå kommer solen, så jeg håper den er her når jeg våkner i morgen også. Hadde vært godt med litt sol i ansiktet kjenner jeg :) Kjempefine kort/Loer du har laget :) Koselig med kisskiss-LO og den sunshine-siden var veldig fresh og lekker!! :) Kos deg resten av helgen. Klem

Beatemor sa...

Uffa, ikke noe kjekt å være syk.Og ensom og forlatt i tillegg... Ønsker deg en riktig god bedring!

Grethebella sa...

Håper du føler deg bedre i dag.
Flotte lo'er du har laget.
Nydelig den av deg og Kristinmannen :)
God Bedring.
Klem Grethe

Ann Cicilie sa...

Elsker den kiss, kisslayouten!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin